Nero'dan anlayan varsa bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Nero'dan anlayan varsa bakabilir mi?
Merhaba değerli Maxicep üyeleri.

2 gündür .avi formatlı filmlerimi cd'ye yazmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Video CD oluşturdan yapıyorum yazdırıyor her şey bittikten sonra bir hata veriyor. Üstelik CD'nin için dolu gösteriyor ve DVD player'ım açmıyor. Filmin boyutu 679 mb. Neden yazdıramıyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kesin CD/DVD Bozuktur .. Baska Denedin Mi .?

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir şeyin olması imkansız çünkü 2 ayrı cd'de denedim ikisinde de aynı hatayı veriyor...

Tuba

Tuba

Üye
veri yazılıyor a tıklayıp filmi sürükleyip - bırakıyorum yada ekleden de seçebilirsin sonra allttki göstergeye bakıyorum yeşil gösteriyor ise tamamdır yazdır diyorum eğer kırmızı ise filmin boyutu yüksek gelmiştir...

bir program daha var istersen onu dene Ashampoo burning studio 6...

Ekli dosyalar

MrExpert

MrExpert

Üye
Nero 12 yi kullan Aynı hatayı alırsan Dvd sürücün bozuk olabilir.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Nero 12 yi kullan Aynı hatayı alırsan Dvd sürücün bozuk olabilir.

2 bilgisayarda da denedim...

- - - Eklendi - - -

veri yazılıyor a tıklayıp filmi sürükleyip - bırakıyorum yada ekleden de seçebilirsin sonra allttki göstergeye bakıyorum yeşil gösteriyor ise tamamdır yazdır diyorum eğer kırmızı ise filmin boyutu yüksek gelmiştir...

bir program daha var istersen onu dene Ashampoo burning studio 6...

Veri CD'si yarata mı basacağım?

Tuba

Tuba

Üye
programı açıyorsun sağ üstteki köşede veri yazılıyora tıkla sonra
sonra o kırmızı ile çevreliyor zaten seçimini işaretledim ikinci resimde sürükle ve programa at filmi 3 .resimde örnekledim alttaki göstergeye bak yeşilse daha yer var demektir sonra yazdıra tıklıyorsun ve yazma işlemi başlıyor...

Ekli dosyalar

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
ya abla yaptımda dvd playerımda error yazıyor :( cdye yazdırdım

• Beğen
Tepkiler: Tuba
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
dvdm divx ama okumuyor :(

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
cdyi pcye takınca içine attıgım film çıkıyor avi şeklinde ve izlyebiliyorum 3 cd boşa gitti hadi biri bozuk olsa diğerleri demi bozuk olur

semihguney

semihguney

Üye
video uzantısını desteklemiyordur

Tuba

Tuba

Üye
haklsın hepsi bozuk olamaz :(
ben dvd oynatıcı izlemedim kaydettiğim cdleri bu şekilde pc de çalışıyor birde bu şekilde dener misin yalnız kesin sonucu bilmiyorum hiç denemedim...
iso dosyası yazdırmışdım bir kere ama oda pcde çalışıyor...

Ekli dosyalar

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
video uzantısını desteklemiyordur

divx destekliler avi çalıştırıyor yanlış biliyorsun

- - - Eklendi - - -

haklsın hepsi bozuk olamaz :(
ben dvd oynatıcı izlemedim kaydettiğim cdleri bu şekilde pc de çalışıyor birde bu şekilde dener misin yalnız kesin sonucu bilmiyorum hiç denemedim...
iso dosyası yazdırmışdım bir kere ama oda pcde çalışıyor...

abla bende cd var dvd değil resimdeki gibi cdyi değil de dvdyi mi seçeceğim? Olur muki o zman cd takıp dvd gibi yazdırmak...?

Tuba

Tuba

Üye
divx destekliler avi çalıştırıyor yanlış biliyorsun

- - - Eklendi - - -

abla bende cd var dvd değil resimdeki gibi cdyi değil de dvdyi mi seçeceğim? Olur muki o zman cd takıp dvd gibi yazdırmak...?
dvd ise olma<z gibi üstteki cd yaratı seçsen :hmmm

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
hayır denemedim verdiğin linke bir bakayım abla

• Beğen
Tepkiler: Tuba
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sorun şu
Donuşturucu ve yazma yapan programlar. Yasal olmayan yada oynatilmiş formatlari kabul etmiyor ben yillar once bu hatalarka karsilastim. Ayni dosya mpg olursa emin ol. Olacak. Yada şunu dene
Bir converter ile videolari mpg yada mpeg e dunustur. Yine dene. Tabiki donusturse iyi olur.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Sorun şu
Donuşturucu ve yazma yapan programlar. Yasal olmayan yada oynatilmiş formatlari kabul etmiyor ben yillar once bu hatalarka karsilastim. Ayni dosya mpg olursa emin ol. Olacak. Yada şunu dene
Bir converter ile videolari mpg yada mpeg e dunustur. Yine dene. Tabiki donusturse iyi olur.

bir yerde daha görmüştüm bunu b.rde öyle deneyeceğim :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt