İngiltere'de Lumia 920'deki EE tekeli sona eriyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kuzey Amerika ya cihazlar kıredeki fabrikadan gidiyor. Asya ve Avrupa pazarına çinden geliyor. Henüz Hindistan gibi bir pazarda bile satışa çıkmadığını düşünürsek almak isteyenler bence acele etsin. :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kuzey Amerika ya cihazlar kıredeki fabrikadan gidiyor. Asya ve Avrupa pazarına çinden geliyor. Henüz Hindistan gibi bir pazarda bile satışa çıkmadığını düşünürsek almak isteyenler bence acele etsin. :D

Yapma durum bu kadar ciddi sizin dediğinize göre nisan mayıs gibi ancak Turkcell sözleşmesi bitiminden iki ay sonra anca gelmeye başlar oda gelirse ben duruma bir bakim alabilirsem alırım yoksa bahara

drangela61

drangela61

Üye
Görüntülü görüşme desteği için bende bu anlaşmanın sona ermesini bekliyorum. Nokia Lumia920 için Türkcell ile iki aylığına anlaşma yaptı kardeşim.

sağolasın
ama şimdide telefonu bulamama sorunu çıkacak galiba fakat böyle bir şey olmaz inşaAllah
sonuçta bir şekil bulunur diye düşünüyorum ben goldda olsun hepsiburadada olsun bulunur bence
bakalım bekleyip göreceğiz inşaAllah
bir de cebimde olduğu günü görebilsem ne güzel olacak ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sağolasın
ama şimdide telefonu bulamama sorunu çıkacak galiba fakat böyle bir şey olmaz inşaAllah
sonuçta bir şekil bulunur diye düşünüyorum ben goldda olsun hepsiburadada olsun bulunur bence
bakalım bekleyip göreceğiz inşaAllah
bir de cebimde olduğu günü görebilsem ne güzel olacak ;)
hayırlısı olsun, inşallah o günü de görürsün.:)

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Neden Turkcell'e veriyorlar şu işi anlamıyorum mağduruz karşim! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt