Opera Mini mi? Dolphin Browser mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi Daha Hızlı

• Dolphin Browser

Kullanılan: 5 71.4%
  • Opera Mini

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini mi? Dolphin Browser mi?
Hangisi Daha Hızlıdır Anketi

ANIL

ANIL

Admin
Dolphin kullanıyorum tablette. Gayet kullanışlı ve hızlı. Flash desteği var. Opera mini alternatif olarak kullanılabilir bence gerek yok ama.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ban aslında opera mini yi daha çok beğeniyorum ama nedense flash player 11 opera minide çalışmıyor dolpinde çalışıyor yani demek istediğim opera mini de tv olsun filim olsun izleyemiyorum ya ben yapamadım ayarlarını yada problemli bilen varsa çok sevinirim bundan sonraki oyum opera olur

PriZm

PriZm

Üye
Mini daha hızlı genel olarak.çünkü ne html5 destekliyor ne de Flash player.ayrıca opera turbo özelliği var.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
dolphin de internetten istediğin videoyu açabiliyormusun mesela tv izlicem uygulama var onda dondu yayın kanal d nin internet sitesine girip izleyebiliyormuyuz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ban aslında opera mini yi daha çok beğeniyorum ama nedense flash player 11 opera minide çalışmıyor dolpinde çalışıyor yani demek istediğim opera mini de tv olsun filim olsun izleyemiyorum ya ben yapamadım ayarlarını yada problemli bilen varsa çok sevinirim bundan sonraki oyum opera olur

opera minide flash desteği yok

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
dolphin yükledim :)

KELGER

KELGER

Üye
opera mobile dolphinden çok hızlı.Her dolphin yüklediğimde geri siliyorum çünkü çok yavaş.
Vodafone cepnet kullanıyorum.
Belki wlan ile dolphin hızlı olabilir ama genel olarak opera mobile daha hızlı.

• Beğen
Tepkiler: boyabatlı
PriZm

PriZm

Üye
opera mobile dolphinden çok hızlı.Her dolphin yüklediğimde geri siliyorum çünkü çok yavaş.
Vodafone cepnet kullanıyorum.
Belki wlan ile dolphin hızlı olabilir ama genel olarak opera mobile daha hızlı.
Çünkü Opera'da Turbo özelliği var;) ama o özelliği açtığında html5 öğelerinden bazıları kapanıyor.genel olarak daha hızlanıyor

Dolphin ise hiçbir sıkıştırma yapmıyor.sayfada ne varsa yüklüyor.düşük ramli ve işlemcili telefonlarda kasıntı yapabiliyor

sexafon06

sexafon06

Üye
Opera mini nedense yavasladi artik :S

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca sekme özelliği temasını mavi yapınca bilgisayardaki gibi google chromeye benzemesi çok güzel :)

bosjo

bosjo

Üye
Genel olarak opera hızlıdır İ.net paketi olan için tavsiyedir. Ama Wifiyle Dolphin i tek geçerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt