GeThemAll media indirme merkeziniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GeThemAll media indirme merkeziniz

FVD Media wp platformu icin yeni bir mobile download manager uygulaması yayınladı.
wp8 ve wp7.5 platformları icin dizayn edilen uygulama ile html5 kodlu medyalar,videolar,müzik,resim ve diger web sayfası iceriklerini windowsphone telefonunuza indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamanın icindeki tarayıcının arama cubuguna aradıgınız medya veya sitenin ismini girmek ve buldugunuz dosyanızı indirmek.

Uygulama tamamen ucretsiz olup indirmek isteyenler wpstore linkini kullanabilir.

komando04

komando04

Üye
çok teşekkürler abi gerçekten güzel uygulama

n000k

n000k

Üye
Tesekkurler abi..
<- Lumia 920 aşkım ->

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çok iyi :oke:

ecel54

ecel54

Üye
bunu dün indirdim ama hatalı uygulama. İlk yüklediğinde browsera girip indirme yapabiliyorsun ama daha sonra uygulamayı kapatıp tekrar girdiğinde browsera tıklayınca uygulamadan atıyor. Değerlendirmelerde de bu sorundan bahsedenler var

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Güzelmiş ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu dün indirdim ama hatalı uygulama. İlk yüklediğinde browsera girip indirme yapabiliyorsun ama daha sonra uygulamayı kapatıp tekrar girdiğinde browsera tıklayınca uygulamadan atıyor. Değerlendirmelerde de bu sorundan bahsedenler var

ben iki telefonumda da denedim sorunsuz :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de dün yada önceki gün indirmiştim.
Ama henüz denemeye fırsatım olmadı.
Haber için teşekkürler dostum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
cuteTube gibi galiba.Sağolasın:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama güncellendi.
Guncelleme ile bazı hatalar giderildi. Youtube'dan video indirme destegi eklendi. İndirdiginiz dosyaları skydrive'a upload destegi eklendi. Ortam kitapligina resim ekleme destegi eklendi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu iyi oldu haber için teşekkürler abi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet sabah mağazada görünüyordu güncelleme.:oke:

n000k

n000k

Üye
uygulama güncellendi.
Guncelleme ile bazı hatalar giderildi. Youtube'dan video indirme destegi eklendi. İndirdiginiz dosyaları skydrive'a upload destegi eklendi. Ortam kitapligina resim ekleme destegi eklendi.
evet bugün güncelleme geldi.. ama youtube dan ben daha 2 gün önce video indirdim rahat bir şekilde..zaten bu desteği vardı..:)

komando04

komando04

Üye
uygulama güncellendi.

güncellemeyi yaptım abi teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt