windows phone da instagram vs var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye
Hadi canım ciddimisiniz siz

tabiki. Market dışından uygulama yuklenmiyor, marketteki uygulamalarıda microsoft çok iyi incelediği için virüs bulaşmaz. Ama telefonunu unlock yaparsan daha fazla özellik ekliyebileceğin gibi virüslerede açık hale getirmiş olursun.

- - - Eklendi - - -

Zaten güvenlik sorunu olmadığı için güvenlik uygulaması yok :D. Symvian'da da virüs yoktu ama anti-virüs vardı :D o uygulamalarda boş yere sis dosyalarını tarayıp duruyordu :D. Bazılarıda internet erişim güvenliği ve dosya koruma sağlıyordu :D bazılarıda telefonu hacklemeye yarıyordu :kop2:

alical33

alical33

Üye
unlock yapınca ne gibi değişim yapılabiliyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
unlock yapınca ne gibi değişim yapılabiliyor ?

market dışından .xap dosyaları yükleyerek ücretsiz uygulama yükleyebilme,tweak ekleyebilme,dosya yöneticisi,oryantasyon kilidi gibi sistemde olmayan modlamalar ekleyebilirsin. Yani telefonun bambaşka bir kimliğe bürünür.

ecel54

ecel54

Üye
Yorumunu okuyunca şu video geldi aklıma;[video=youtube;ucUujPhO7w4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ucUujPhO7w4[/video]

Virüs mü? Ne virüsü? Virüs ne arar la wp'da...:ehe

mobildim şimdi masaüstne geçtim yeni gördüm :kop:

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunu okuyunca şu video geldi aklıma;[video=youtube;ucUujPhO7w4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ucUujPhO7w4[/video]

Virüs mü? Ne virüsü? Virüs ne arar la wp'da...:ehe

:D

htc de wp8 li model çıkarmış, lumia920 mi htc mi??

komando04

komando04

Üye
gerçekten güvenlik konusunda microsoftun üstüne tanımıyorum

alical33

alical33

Üye

market dışından .xap dosyaları yükleyerek ücretsiz uygulama yükleyebilme,tweak ekleyebilme,dosya yöneticisi,oryantasyon kilidi gibi sistemde olmayan modlamalar ekleyebilirsin. Yani telefonun bambaşka bir kimliğe bürünür.

ozaman en kısa zamanda çıkar inşallah:)

komando04

komando04

Üye
inşallah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:D

htc de wp8 li model çıkarmış, lumia920 mi htc mi??
Sonuçta ikisi de aynı sistemi kullanıyor fakat Lumia kendine has özellikleri ile açık ara önde. Bu yüzden tabi ki Lumia920. :)

Üst Alt