Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

furuko1566

Üye
rom patcher dosyasının linkini gönderirmisiniz

Secret Light

Secret Light

Üye
abi benim telim nokia 5228 ve rar,exe,zip gibi şeyleri açmıyor neden ?

bjkliyus

Üye
abi ben web browserden internete girdğimde birkaç saniye sonra webten atıyor neden acaba yardmcı olurmusun

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
abi ben web browserden internete girdğimde birkaç saniye sonra webten atıyor neden acaba yardmcı olurmusun

Xclenear programı ile hafıza temizliği yap. Eğer olmazsa soft format at. Format atmadan önce telefonu yedekleme yap.
*#7370* soft format
Telefon kapalı iken yeşil tuş kırmızı tuş fotoğraf çekme tuşu açma düğmesi hepsine aynı anda basılı tut. Buda hard formattır.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Aybin'in de dediği gibi Format at sonra opera mini yükle Zorunlu kalmadıkça da Original Browser'ı kullanma.

Apache11

Apache11

Üye
Eski Nokia x6 kullanicisiyim..simdi teli kardesim kullaniyor..o zamanlar telefonun yazilimiyla cok ugrastim simdi tus kilidini ilk veya bir kac kez actiginda görüntü gidiyor ve tuhaf cizgiler geliyor..teli caldirdigimizda düzeliyor ve gayet normal kullaniyoruz..
Bykotukoylu diye birisinin tsunami adli yazilimiydi bu simdi orjinal yazilimi yüklemeyi unuttum ugrasmayalida cook oldu..orjinal yazilima nasil dönerim ve bu sorunu giderirmi...tesekkürler..

- - - Eklendi - - -

Bi bilgi soft ve hart formatlar atildigi halde sonuc ayni...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eski Nokia x6 kullanicisiyim..simdi teli kardesim kullaniyor..o zamanlar telefonun yazilimiyla cok ugrastim simdi tus kilidini ilk veya bir kac kez actiginda görüntü gidiyor ve tuhaf cizgiler geliyor..teli caldirdigimizda düzeliyor ve gayet normal kullaniyoruz..
Bykotukoylu diye birisinin tsunami adli yazilimiydi bu simdi orjinal yazilimi yüklemeyi unuttum ugrasmayalida cook oldu..orjinal yazilima nasil dönerim ve bu sorunu giderirmi...tesekkürler..

- - - Eklendi - - -

Bi bilgi soft ve hart formatlar atildigi halde sonuc ayni...

Ekran arızalı olabilir yada ekran filmi yerinden oynamış çıkmış olabilir. Tanıdık bir tamirciye baktırın.

Diğer sorunun cevabı :Navfirm ile orjinal yazılımı indirip jaff ogm emulatör programı ile telefona flaş atabilirsiniz.

Apache11

Apache11

Üye
Donanımsal okduğunu düşünmüyorum inşallah da değildir bilgi içinde çoook teşekkürler..zamanında ne diye uğraştiysam artik..simdide iphone benden çekmeye başladı :) selametle

bro4545

Üye
lg t310 i cihazıma mp3 indirme programı bulamıorm yardım ederseniz sevinirim birde youtube dan falan da müzik dinleyemiyorm yardıım edermisiniz

staf

Üye
c5-03 telefonuma oyun yüklemek istiyorum indiriyorum yüklüyoru m çalısmıyo nasıl bi telefon bu hatamı yaptım alarak bana bir akıl ver kardeşim :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar açıklamaları daha detaylı yazarsanız daha iyi yardımcı olacaklardır.

staf

Üye
telefonumda hiç bi halt çalısmıyo c5-03 ten 2 sene önce cıkan 5800 da çalısan oyunlar bunda çalısmıyo bişey bulamıyorum yükleyecek onu soruyorum oyun oynayabilmek için ne yapmam lazım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi 5800'da olupta çalışan c5'te çalışmayan oyun Global Raging Thunder mı ?

Eğer buysa telefonu hackleyip GameApi yükle ve forumda olan Unsigned uygulamayı yükle.

Turan

Turan

Üye
benim Qt sorunu var 5228 yuklenmiyor. Neyden kaynaklanıyor olabilir?

isotbin

Üye
Swype yi [Nokia Beta Labs] Swype Pen Input v2.01(4435) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe] adresinden indirdim ama yukleme sonlarinda yuklenemiyor diye hata veriyor yardim edebilirmisiniz

Süleyman

Süleyman

Üye
Swype yi [Nokia Beta Labs] Swype Pen Input v2.01(4435) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe] adresinden indirdim ama yukleme sonlarinda yuklenemiyor diye hata veriyor yardim edebilirmisiniz
kardeşim telefonun S^3 mü S60v5 mi?
S^3 ise yanlış yerdesin
S60v5 ise O uygulama S60v5 e uyumlu değildir. Çünkü S^3 bölümden indirmişsin.

isotbin

Üye

kardeşim telefonun S^3 mü S60v5 mi?
S^3 ise yanlış yerdesin
S60v5 ise O uygulama S60v5 e uyumlu değildir. Çünkü S^3 bölümden indirmişsin.

Saol sorunu çözdüm bide qt linki ata bilirmisin tel 5800

Üst Alt