s3 cok fazla ram yiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
s3 cok fazla ram yiyor
Merhaba arkadaslar
Tel acayip ram yiyor 650mb yiyor bostayken internete
Falan girince 700 geciyor ne yapmam lazim?
Telefina
Telefinda 2 tn hd 3 tanede basit oyun yuklu bukadar

doruk944

doruk944

Üye
Arka planda çok fazla açık uygulama vardır ondandır oyunlarla alakası yok onun telefona yüklü olan gereksiz tema ve uygulamaları sil.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
arkadaş doğru söylemiş haklı

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
kardeş ram booster yükle istersen ben yükledim bayagı faydasını gördüm telefondaki free ram 429 mb falan

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Elimden kaç tane S3 Geçti Rom attım tertemiz yaptım falan ama yinede şu ram sorununu çözemedim costum rom da bile 200 mb boş kalsa şükredersin yani.

Türe

Türe

Üye
Swap yapabilirsin. Ben 565 mb boş yeri gördüm telefonda

mertekin34

mertekin34

Üye
Vay arkadaş bizim komple ramimiz kadar adamın boşta yiyor :D

enterneoll

enterneoll

Üye
ram hiç sorun çıkardımı şu ana kadar hayır ne farkeder o yüksek olsun önemli olan telefonun performansı

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda yavaslama Olmazmi ve sarj daha cabuk bitmezmi

enterneoll

enterneoll

Üye
Telefonda yavaslama Olmazmi ve sarj daha cabuk bitmezmi

telefonda yavaşlamaya hiç rastlamadım ve batarya performansı bence yeterli 1 günü kolaylıkla çıkarıyor (1 saat internet + what'sapp+2-3 saat müzik orta derece parlaklık bazende 45 d.k gibi oyun)

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi

telefonda yavaşlamaya hiç rastlamadım ve batarya performansı bence yeterli 1 günü kolaylıkla çıkarıyor (1 saat internet + what'sapp+2-3 saat müzik orta derece parlaklık bazende 45 d.k gibi oyun)

Telde bir yavaslama yok dogru ve 1 gunu cikariyor ama ne bileyim cok yiyor sanki

aleranol

aleranol

Üye
Bence bir iki uygulamadan dolayidir. Ram booster yada task Manager ex kullan. Gerci bende 1.21gb bos ram var ama :) ben de kullanıyorum.

bosjo

bosjo

Üye
Bence bir iki uygulamadan dolayidir. Ram booster yada task Manager ex kullan. Gerci bende 1.21gb bos ram var ama :) ben de kullanıyorum.

Note 2 kullanıyorsun senin yeterli ama bize yeterli değil :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ramı düşürmek için geliştirici seçeneklernden arka plan işlem sınırını 4 yap baya ramında boşluk olan ram programı olarak yeni çıkan memory booster güzel

alpay003

Üye
ilginç

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt