s3 cok fazla ram yiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali58_58

Ali58_58

Üye
1 tane ne var :D

ismuail

ismuail

Üye
Arkafaslar bu sorun bendede var kesin bi cozum yokmu ya

enterneoll

enterneoll

Üye
ram temizleme programları sadece şarj yiyor haberiniz olsun akışına bırakın telefon sorun çıkarmaz

lazye

lazye

Üye
batarya için battery saver gibi programlar kullanırsınız olur biter...

Türe

Türe

Üye
batarya için battery saver gibi programlar kullanırsınız olur biter...

Herseye bi program kullansan da farketmiyo malesef. O batarya programlari hikaye. Ac tasarruf modunu artar bile. Ama ram programi tasarruftayken bile ucuruyo bataryayi. Gece % 100 biraktim sabah % 75 :zzz:

lazye

lazye

Üye

Herseye bi program kullansan da farketmiyo malesef. O batarya programlari hikaye. Ac tasarruf modunu artar bile. Ama ram programi tasarruftayken bile ucuruyo bataryayi. Gece % 100 biraktim sabah % 75 :zzz:

Bende fark ediyo tel 1 2 saat daha fazla gidiyor...

erergun

erergun

Üye
Bende şahit oldum şimdi abimde s3 var bendede neo v bende 200 mb ram boş oluyor maximum merak ettim 1 gb ramli s3 de ne kadar boş olabilir diye bi baktım 250 gereksizleri temizleyince 300 oluyor çok şaşırmıştım yani şimdi 1 milyara yakın farkı sadece işlemci farkı içinmi verdi abim ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw arkadaşlar dedimya en kesin çözümü geliştirici seçeneklerden arpa plan işlem sınırını 4 yapıcaksınız bu kadar ama arada bir yine bakın telefonu yeniden başlatınca felan standart sınır yazabiliyo siz yinede ilem sınırını 4 yapın yani diyelim facebookta takılıyosunuz arkanızda maximum 4 işlem açık kalıyo oda zaten android sistemi felan ramı kasmayan şeyler tabi aynı anda şarkı multiwindowuda kullanabiliyosunuz

enterneoll

enterneoll

Üye
ya ram sorun olmaz emin olun ayrıca ne batarya programı nede ram porgramı kullanın açın güç tasarrufunu olsun bitsin...

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bisi dikkatimi cekti benim S3 te 1 gb ram yok 833Mb var neden boyle sadece bendemi bu boyle

erergun

erergun

Üye
Kardeşim o sadece sende yada sadece s3 de değil tüm android telefonlarda öyle 200 e yakın bir miktar sistem iiçin ayrılıyor .

aleranol

aleranol

Üye
Bende 250mb sisteme kalmış. Hesapta 1.75 kullanabilirim ama ne yazık ki en fazla 1.35 e kadar götürdüm. Yani sistem bi 250mb yiyor üstüne de 400 500 mb yiyor

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar sacma acaba hatami yaptim s3 alarak cunku telden zevk alamadim bisi yuklemedim gerci

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler sizin için en iyisi swap alanı olşturmak multitaskingi düzeltmek ama bence böyle kullanın hoş swap yapsanız çok daha güzel olur (swap yani hafıza kartından ram oluşturmak oluyor :)

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yapicaz onu
Hem yapsakta yavas olur s3 un ram hizina yetisemez ttel yavaslar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hesabiniz yanlis su telefonda 200 bos var s3 de ram artmis cok daha bos hafiza olmali diye dusunmeyin donanimla orantili olarak ram kullanimi da artiyor yoksa 2gb ramli cihazlar var cok gereksiz olurdu o kadari. coklu islemler yaparken hafiza yetersizliginden isiniz aksamiyorsa sorun da yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt