wifi internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
wifi internet sorunu
arkadaşlar telefonu yeni açtığımda int. bağlanıyorum 5-10 dk normal gidiyor sonra birden int. bağlanmayı kesiyor wifi bağlı olduğu halde(internet de var) telefonun kendi uygulamalarından internete giremiyorum ama operadan giriyorum yardım edermisiniz.
ek olarak evden pc den paylaştığım internette bu sorun oldu komşunun wifi ına bağlandığımda sorun olmadı

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Uygulama ayarlarını kontrol et, sorun düzelmezse soft format at (*#7370#) eğer gene düzelmezse hard format at ve flashla. En temiz ve garantili çözüm.

achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ayarlarını kontrol et, sorun düzelmezse soft format at (*#7370#) eğer gene düzelmezse hard format at ve flashla. En temiz ve garantili çözüm.

Baska kablosuzda kesinti olmadi herhalde pc den paylastigim icin kesiliyodu ama operadan girip magazaya girmemesi sasirtti beni

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi

Baska kablosuzda kesinti olmadi herhalde pc den paylastigim icin kesiliyodu ama operadan girip magazaya girmemesi sasirtti beni

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Ha bak o yüzdende olabilir. Konu açarken tam bilgi versen ilk mesajda farklı çözümler sunabiliriz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt