asphalt 7 hakkında ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 7 hakkında ??
merhaba arkadaşlar iphone a yeni geçtim. asphalt 7 i ücretsizken indirmiştim.şimdi baktım ücretli olmuş(2tl).Acaba güncelleme yapınca ücret kesiliyor mu ?

gogis

gogis

Üye
Kesilmez

systemboys

systemboys

Üye
yok kardeşim güncelle bi kere almışsın sen onu para almaz daha

gumuskurt22

Üye
merhaba arkadaşlar iphone a yeni geçtim. asphalt 7 i ücretsizken indirmiştim.şimdi baktım ücretli olmuş(2tl).Acaba güncelleme yapınca ücret kesiliyor mu ?

Kesilir arkadasım. Ücretsizken aldığınla ilgili bir uyarı alırsın hesabına kredi kartı tanimliysa ücret alır güncelleme yaparsan.

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartı tanımlı olduğu için soriyim dedim.sağolun bundan sonra güncelleme yapmadan önce uygulamanın durumuna bakarım artık.

komando04

komando04

Üye
ama oyun süper

Epple

Epple

Üye
Kesilir arkadasım. Ücretsizken aldığınla ilgili bir uyarı alırsın hesabına kredi kartı tanimliysa ücret alır güncelleme yaparsan.

Yanlış bilgilendirmeyin. Eğer bir uygulamayı bedavayken indirirseniz, o uygulama sonradan ücrerli olsun veya olmasın, siz o uygulamayı, o hesapta satın almış olarak görünürsünüz. Yani ücretli bile olsa, AppStore üzerinden güncelleyebilirsiniz.

BlaCkMaGiC05

Üye
Yanlış bilgilendirmeyin. Eğer bir uygulamayı bedavayken indirirseniz, o uygulama sonradan ücrerli olsun veya olmasın, siz o uygulamayı, o hesapta satın almış olarak görünürsünüz. Yani ücretli bile olsa, AppStore üzerinden güncelleyebilirsiniz.

aynen öyle
+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt