İki Telefon Arasında Kaldım Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Buyuk ekran seven ve kullanan biri olarak tavsiyem note2. Taşınmasını sıkıntı etme. Evet biraz büyük ama taşımada ve kullanmada sıkıntı yok. Al ve piyasadaki bütün kaliteli oyunların tadına var ;)

Evet güzel bir kullanıcı yorumu :ehe biz de olsa da biz de yorum yapsak :ehe

canersonmez94

canersonmez94

Üye
galaxy note2 al s3 ona göre daha ağır çalışıyor

MrExpert

MrExpert

Üye
Ekran boyutu büyük sıkıntı Olabilir almadan önce bi incele imkanın varsa cebine koy Her cebe sığmaya biliyor elde taşımakta pek mantıklı değil.

Epple

Epple

Üye
Note 2 gercekten guzel bir cihaz ama, dedigin gibi yaninda tasirken biraz sorun olabilir. Belki zamanla alisirsin ama, cebinde 4 inc gibi rahat durmaz, buda bi gercek.

komando04

komando04

Üye
iphone 5bence

- - - Eklendi - - -

iphone 5bence

saruman_me

saruman_me

Üye
Galaxy Note II

BlaCkMaGiC05

Üye
Forumda iphone a karşı ciddi bi düşmanlık seziyorum. Arkadaşım bence sen bi 2sini de eline al öyle karar ver. Şuanda iPhone 5ten yazıyorum ve 4 gündür kullanıyorum 5i. İlk izlenimlerim çok estetik bikere hafif ince ve stabil. Marketteki bütün uygulamalar çok kaliteli. Güncelleştirme desen direk alıyosun fiyat desen aldıktan 1 2 ay sonra 300 400 lira birden düşmüyor. F/p dersen eğer s3 derim param var dersen iPhone 5 derim. Ama note2yi boşver bence kadar büyük telefon bikere göze hoş görünmüyor.

gkcll

gkcll

Üye
aynen not2 yi telefon hayallerinden cıkar iphone 5 al emin ol samsung dan daha iyi dir
ikiside bende yok ben nokia lumia 920 alacağım iphone 5 i tarafım için önermedim gerçekler bunlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
<3 Note 2 <3 forever :yuru Note2 tavsiyemdir :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Note 2 iyi olur.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Herşey donanım değil , bunu da göz önünde bulundurarak düşün derim. Bana kalırsa iphone

- - - Eklendi - - -

Herşey donanım değil , bunu da göz önünde bulundurarak düşün derim. Bana kalırsa iphone

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iphone 5

Enes

Enes

Üye
herkesin farklı bişey düşünmesi normaldir Note 2 ye kadar ben de Apple'cıydım :)

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize cevapları için teşekkür ederim. Note II yi ilk önce elime alıp incelemek istiyorum. Daha sonra karar vereceğim.

Türe

Türe

Üye
şahsen note 2 alırdım

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Note II almak istiyorum ama iPhone 5 in telefonun tasarımı ve menü stili çok hosuma gidiyor. Fakat Note II nin de özellikleri çok iyi tam karar veremedim

avcitalip

avcitalip

Üye
bence note 2 al ama hazirana doğru s4 tanıtılır bence onu bekle :oke: ama note 2 de işini çok rahat görür sen ekran biraz büyük sanki dedin diye öyle söyledim :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...