haqanguven
Üye
x6ya gore belle yazılımı yuklenemezmi kaldırırmı olursa linki varsa verirmsn
bu yazdığın konudaki belle yazılımı x6 ya göre zaten
x6ya gore belle yazılımı yuklenemezmi kaldırırmı olursa linki varsa verirmsn
iyi de mesela c6-01deki oyunları oynayabilcekmiyim internetten rahatça video izleyebilecekmiyim
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eksik dosyaları 3x4 ten alıcaksın... 4x4 ğn sadece rofs2 i lazım sana diğerleri aynı zatenİlk mesajdaki linki indirip 4x4 klasörüne bakınca içinde sadece "RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V02" var. 3x4'de daha fazla dosya var.
Tek dosya ile mi yükleme yapılacak yoksa bu tek dosyayı 3x4'ün içine filan atıp onlarla mı yükeleme yapacağız?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ev ekranına fazladan kısayol ekliyor. Kurulumdan sonra yeniden başlatmak gerekiyor. İçerik ekle menüsünün altına rusça yazılı bişeyler geliyor 3-4-5 diye. Birisi türkçe yaparsa ne iyi ama bu şekilde de çalışıyor. İsterseniz 1. sayfaya ekleyin.
Bu kilit ekranında üstteki tarih ve profil adını ortalamak mümkün mü acaba? sağa dayalı duruyorlar. Hatta profil adını tarihin altına alabilsek çok daha güzel görünür. bir de ordaki saatin üstünden birazcık kırpılmış sanırım. bunu da düzeltemez miyiz?
(fazla soru sorduysam affola ama daha iyisi için çabalamaktayım zira cfw hakikatten çok güzel ve stabil.)
ben de sonunda yükledim teşekkür ederim emeğinize...
ana başlıkta yazılım için gerekli açıklamaları yaptım... oyun tema uygulama hala v5 dirpeki ben telefona yine s60v5teki temaları,oyunları uygulamaları yükleyebilirim demi?ben bunu yeni yükledim ya şimdi ne yüklememi önerirsiniz yapmam gereken başka bişeyler de varmı linkteki widgetleri yükledim
eline sağlık kardeşim yeni bir güncelleme daha gelmiş. benim bi sorum olacak FP3 versiyonu yüklü iken nokia mağazadaki çoğu oyunları indiriyordu ama yükleme başarısız diyordu. Acaba bu bizim yüklediğimiz cfw ile mi alakalı ? Çünkü ben nokia mağazada kullanıcı adımla oturum açıyorum ve telefonumu 5800 olarak görüyor ama bir çok oyun ve uygulamayı yüklemiyordu. Sırf bu yüzden bile FP4 kurup denemem lazım sorunun ne ile alakalı olduğunu bulabilmek için
pure fontu rofs2'e atınca simgeler karışıyor ne yapmam gerek?
yazılım güzel olmuş küçük qwerty klavye olsaydı daha güzel olurd
kardeş her şey on numara sağol yazılım için ve emeklerin için yalnız ekran kilitliyken görünen saatin birazı yok haberin olsun
hangi fontu tavsiye edersiniz iri olmasın küçük oldun istiyorum hatta bu fontu küçükte kullanmama rağmen hal büyük geliyor bana