nokıa n8 dlna sorunu çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
nokıa n8 dlna sorunu çok acil
arkadaşlar günlerdir araştırmama rağmen bi türlü bulamadım lütfen yardım edin :( evimde arçelik 82-208 hd tv var tvde dlna var dlna uygulamasını açıp n8 in ve bilgisayarımın içindeki herşeye ulaşabiliyorum ama n8den dlna uygulamasını açıp tvyi bulmak istediğimde cihaz aranıyor diyor saatlerce dursada bulmuyor bu neden olabilir :( tvde aramadığım yer kalmadı bi ayar falan yok tvyi kabloluda bağlıyorum kablosuzda bağlıyorum ama yine aynı :(

- - - Eklendi - - -

yardım edecek kimse yokmu ?

mustafasen

mustafasen

Üye
her ikisi de ağa wifi den baglı olmalı

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
her ikisi de ağa wifi den baglı olmalı

Aynen katılıyorum yani evde bir kablosuz modem olması şart ve tv üzerinden modeme bağlanıyorsunuz telefondan wifi üzerinden modeme bağlanıyorsunuz ve telefonundan dlna oynatıcı uygulamasını açıyorsun wifi ye bağlı olan dlna özelliğine sahip tv yi buluyor. aynı mantıkla da pc ye de dlna üzerinden görüntü aktarabilirsiniz görüntüden kastım komple menü değil sadece video foto ve müzik bunun için pc ninizin modeme kablolu veya kablosuz bağlı olması ve mediaplayerden bir kaç ayar yapmanız gerekir ve telefonu wifi üzerinden modeme bağlamanız. dlna uygulamsını açın ve pcnizi bulacaktır aktarım yaptığınız medyalar mediaplayerde görünecektir.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen katılıyorum yani evde bir kablosuz modem olması şart ve tv üzerinden modeme bağlanıyorsunuz telefondan wifi üzerinden modeme bağlanıyorsunuz ve telefonundan dlna oynatıcı uygulamasını açıyorsun wifi ye bağlı olan dlna özelliğine sahip tv yi buluyor. aynı mantıkla da pc ye de dlna üzerinden görüntü aktarabilirsiniz görüntüden kastım komple menü değil sadece video foto ve müzik bunun için pc ninizin modeme kablolu veya kablosuz bağlı olması ve mediaplayerden bir kaç ayar yapmanız gerekir ve telefonu wifi üzerinden modeme bağlamanız. dlna uygulamsını açın ve pcnizi bulacaktır aktarım yaptığınız medyalar mediaplayerde görünecektir.

pardon sorun tam anlaşılmadı galiba onları biliyorum zaten tv wifi ile bağlı modeme hani ondamı sorun var diye kabloylada bağladım modeme tvden dlna uygulamasını açınca n8 görünüyo içindekilere ulaşıyorum ama n8 den dkna uygulamasını açınca cihaz bulunuyor diyor saatlerce bekliyor..benim bildiğim dlna tvler hem diğer cihazların içindekileri oynatabiliyo hemde diğer cigazdan gelen içerikleri gösterebiliyor ama benim tvyi n8 bulmuyo :(

coolasker54

coolasker54

Üye
ayarlardan bağlantıdan dlna sunucusu ayarı açık mı onu bi kontrol et

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...