Turkcell Sınırsız 1gb İnternet 19,90 tl (1gb dan Sonra Hız 96kpbs olur)

Sponsorlu Bağlantılar

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Sınırsız 1gb İnternet 19,90 tl (1gb dan Sonra Hız 96kpbs olur)
Arkadaşlar normalde biliyorsunuzdur bu kampanya bitmişti.İnterneti bir ay boyunca sınırsız kullanıyoruz 1gb dan sonra hızımız düşürülüyordu yinede çok hesaplı sayılabilecek paket.Turkcell sitesinde TL yükle kısmına girin burada 19,90 lık paketi alabilirsiniz.Emin olmak için kredi kartımın sitesine girip dönem içi işlemlerime baktım 19,90 tl yani doğru :) Çoğu kullanıcının gözden kaçırdığı birşeydi bu.Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması için paylaştım :)

Faturasız hatlar içindir!

Buda yeni aldığım ekran resmi;

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44

oguzalp44

oguzalp44

Üye
seçenek çıkıyor denedinmi oluyormu teşekkür

oguzalp44

oguzalp44

Üye
çıkıyor ama oluyormu denedinmi teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekür

- - - Eklendi - - -

teşekkür

plusnettr

plusnettr

Üye
Banka karti ile almak mümkün yeni kartların arkasında 3 rakam var CVV olarak site 3D secureyi destekliyor. Ben 32 TL gider diye baya bir tereddüt ettim ama 19.90 gidiyormuş iyi haber :D

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
capkın52

capkın52

Üye
Arkadaslar ben 3 aydir kullaniyorum ilk 2 ay 1gb dan sonra hizi dustu fakat bu ay bir terslik var 12 gb kullandim fakat hala 3g hizinda kullaniyorum sastim kaldim dogrusu

uMTOku

Üye
Kredi kartınızla ilgili bir problem oluştuğu için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Detaylı bilgi için bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Beyler sorun yok eminim

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Banka karti ile almak mümkün yeni kartların arkasında 3 rakam var CVV olarak site 3D secureyi destekliyor. Ben 32 TL gider diye baya bir tereddüt ettim ama 19.90 gidiyormuş iyi haber :D

Aynen 19,90 gidiyor dönem içi işlemleri kontrol ettim :D

Kredi kartınızla ilgili bir problem oluştuğu için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Detaylı bilgi için bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Beyler sorun yok eminim

Sizin kart limitiniz bitmiş olabilirmi?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kartsız Olmazmı :(

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Malesef öyle bir seçenek bulamadım.Ama kart ile 19,90 kartsız 32 tl.Ailene söyle ben size parasını vereyim sizde yükleyin diye sor :)

Zaten Ben O Paketi Kullanıyorum Ama Yazın 8. Ayda Bitecek Bu 4. Ay Oluyor Yazın Tekrar Yenilemek Maksatlı Söylemiştim İnşallah Yeniden Yayınlanır Bu Paket Bu Yılbaşı Gecesi ayın 1inde Yenilenecek Bu arada :)

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Ben O Paketi Kullanıyorum Ama Yazın 8. Ayda Bitecek Bu 4. Ay Oluyor Yazın Tekrar Yenilemek Maksatlı Söylemiştim İnşallah Yeniden Yayınlanır Bu Paket Bu Yılbaşı Gecesi ayın 1inde Yenilenecek Bu arada :)

:D Sen zaten kampanya dahilindesin sorun yok çok iyi :)

plusnettr

plusnettr

Üye
Haziran 2013 e kadar bende de sorun yok. O aydan sonra 19.90 buradan devam ederse yapışırız. Gerçi mayalara göre bu ayki kotayı en.fazla 3 gün kullanabilecez, Şirince de değiliz yazık olacak :D :D

togo159

Üye
Arkadaslar yaklasik yarim saat once yaptim.ilk ay 10 lira sonra 19,90.1gb sinirsiz net.SİNİRSİZ PAKET yazip 2222 yollayin

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yaklasik yarim saat once yaptim.ilk ay 10 lira sonra 19,90.1gb sinirsiz net.SİNİRSİZ PAKET yazip 2222 yollayin

Şuan öyle bir paket yok turkcellde! Benim dediğim yöntemle 19,90 oluyor oda kredi kartıyla.Yanlış yönlendirmeyeli lütfen.Bu yüzden konu açtım zaten.

togo159

Üye
Niye insanlari durup dururken yanlis yonlendiriyim ki.Buraya mesaj atmadan yaklasik 30dk once yapmistim bu paketi.Dedigimi yapanlarda gorur dogrulugunu.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Niye insanlari durup dururken yanlis yonlendiriyim ki.Buraya mesaj atmadan yaklasik 30dk once yapmistim bu paketi.Dedigimi yapanlarda gorur dogrulugunu.

Bende denedim arkadasim hatta forumdaki turkcell internet kullanicilarinin da emin yuzde yetmisi denedi olmuyor bu kampanya bitti 31 ekim 2012 tarihinde.O zamana kadar katilanlar halen yararlanabilir.İste bende bu yuzden kredi karti ile olan ve biraz gozden kacirilan yontem icin bu konuyu actim.Su an 19,90 icin tek yontem bu yoksa 32 tlden aliniyor mesaj yontemleri ile :)

togo159

Üye
Valla arkadasim bilmiyorum.be. yaptim oldu 10 liraya 1gb sinirsiz aldim.kullaniyordumda.bu arada gnctrckll liyim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben mobil'den online işlemlerden denemek istedim online işlemleri açmadı, normal ana sayfa da arattım buldum ama 32 :tl: yazıyor :angry:

Üst Alt