Xperia Yuga, 5 inç OLED ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
(ç)alıntı:

bir çok site haberlerini alıntı olarak paylaşır gsmarena verge den alıntı yaptığında yazmıyor böyle bir ibare.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Peki dostum calıntı diyorsun bu sitede paylaşılanların %99u calıntı SDN gibi kendi yapmıyorki tabi calıntı olucak.

sdn de gezmek yerine forumumuzun anasayfasına girersen orada editörlerimizin yazdığı haberleri görürsün ayrıca alıntı yaptığınız sitelerdeki cümleleri kopyala yapıştır yapmak yerine ordaki cümleleri kendinizce yorumlayıp yazsanız bu size ait bir yazı olur ve habere de kimse çalıntı veya alıntı diyemez haber bu şekilde yayılır zaten,kimse kendi yapmıyor demesin bu kadar editörün emeğine yazık o zaman.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman Can; 2-3 kelimesini degişim benim yazdım diyim olurmu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ozaman Can; 2-3 kelimesini degişim benim yazdım diyim olurmu?

2-3 kelimeye gerek yok Mahmut,sürekli bu tip haberler okuyorsunuz neyin nasıl olduğunu biliyorsunuz gördünüz haberi kendi cümlelerinizi kurup yazın haberi altına da nikinizi yazın - MaxiCep yazın bu kadar,kimse de bunu eleştiremez.

Symbianize

Symbianize

Üye
3GB ram ??? Pcmde okadar yok :(

pRime.

pRime.

Üye

bir çok site haberlerini alıntı olarak paylaşır gsmarena verge den alıntı yaptığında yazmıyor böyle bir ibare.

gayet de yazıyor kaldı ki haberi the verge yapmamış.
eğer gsmarena haberlerini okursanız haberi aldığı siteyi veya siteleri en altta "source" ve "via" şeklinde gösterir. ben kimseye haber kopyalama demiyorum haber konusunu açan kişi kaynağı da gösterebilir. konuyu açmak kadar basit bir iş.

aleranol

aleranol

Üye
3gb ram ve 128gb hafizayi en az 4000 mah pil beslemeli. Ayrica eger ozelliller dogruysa cok iyi olur. Ama sanmam.

- - - Eklendi - - -

gayet de yazıyor kaldı ki haberi the verge yapmamış.
eğer gsmarena haberlerini okursanız haberi aldığı siteyi veya siteleri en altta "source" ve "via" şeklinde gösterir. ben kimseye haber kopyalama demiyorum haber konusunu açan kişi kaynağı da gösterebilir. konuyu açmak kadar basit bir iş.

Ctrl+c yapmak bile usendiriyordur adami kim yazcak alintiyi sende bi alemsin ::)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bunu konuşmanın yeri burası değil ama tartışmayı bitirmek ve size fikir vermek adına yazıyorum. İlk paragrafı Google'a arattığınızda aşağıdaki sonucu alıyorsanız, konu sahibini tebrik etmelisiniz. Teknoloji haberlerinin büyük bir kısmı Türkiye'ye dışarıdan gelir. O siteler bilgiye bizden daha yakın çünkü. Sızıntılar, dedikodular, istatistikler... Dünyada ilk defa Türkiye merkezli bir teknoloji sitesi tarafından yayınlanan haber var mıdır? vardır tabi ki ama parmakla sayılacak kadar nadirdir.

Röportajlar, videolu incelemeler, PC yada cep için olan programların anlatımları. Türk sitelerinden çıkan tamamen özgün makaleler genellikle bunlardan ibarettir.

Maxicep'in teknoloji haberlerinden bahsedecekseniz bunu forumdaki haberleri değil, anasayfadaki haberleri baz alarak yapmalısınız. Bu konu hakkında eleştirileriniz varsa lütfen bunu "Site Hakkında" bölümüne konu açarak yapınız. Burada daha fazla tartışılmasını istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt