Xperia Yuga, 5 inç OLED ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Yuga, 5 inç OLED ekran
HTC‘nin yeni 1080p akıllıları HTC J Butterfly, HTC Droid DNA ve HTC Butterfly‘dan sonra Oppo da yeni 1080p akıllısı Oppo Find 5′i dün resmi olarak tanıttı. Diğer akıllı telefon üreticileri de özellikle 2013 senesinde sunmak için 1080p ekran içeren amiral gemileri üzerinde çalışmayı sürdürüyorlar.

1080p ekrana sahip akıllı telefon geliştiren firmalardan bir tanesi de Japonya kökenli teknoloji devi Sony. Geçtiğimiz haftalarda Sony’nin yeni akıllılarından olan Xperia C660X Yuga‘nın görselleri ortaya çıkmıştı. Bazı benchmark sonuçlarında da karşımıza çıkan yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

IT168 formda ortaya çıkan bir yazıya göre Sony C660X Yuga Samsung‘un Cortex-A15 tabanlı işlemci içeren yonga seti Exynos 5 Quad‘dan güç alacak. 3GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon arka yüzünde 16MP kamera konumlandırılmış olacak.

Ayrıca diğer bir bilgi de Sony C660X Yuga‘nın 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlüğünde OLED ekrana sahip olacak. 128GB dahili veri kapasitesi ile 3.000mAh batarya diğer önemli özellikler arasında.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
sony iyi telleri yapmaya başladi!!! :oke:
alacaklara hayrlı olsun!!

caglar b

caglar b

Üye
gpu olarak adreno 320 kullanmışlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
128GB mı :oha:
3000mAh batarya olmamış bence daha uzun götürecek bir batarya olmalı 6000mAh mesela :sirit:

+haber için :tşk:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
diyelim sony bu telefonu yaptı,bir yıl sonra bunun üstüne ne koyup yeni cihaz çıkartacak?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
diyelim sony bu telefonu yaptı,bir yıl sonra bunun üstüne ne koyup yeni cihaz çıkartacak?

Güzel bir soru oldu, acaba neler koyabilir üstüne? Kamera zaten 16MP, 3GB RAM var, 128GB hafıza, buna artı olarak ne ekleyebilir ki?

Ya daha ince ekran gelir ya da bilemiyorum :bilmm

Mufche

Mufche

Üye
İyi cihazmış :)

Türk-X

Türk-X

Üye
Haber için :tşk:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Güzel bir soru oldu, acaba neler koyabilir üstüne? Kamera zaten 16MP, 3GB RAM var, 128GB hafıza, buna artı olarak ne ekleyebilir ki?

Ya daha ince ekran gelir ya da bilemiyorum :bilmm

zaten sony tellerinin tasarimi çok ince!!!
bundan ince olurmu bilemiyorum :bilmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
zaten sony tellerinin tasarimi çok ince!!!
bundan ince olurmu bilemiyorum :bilmm

Ama MrCommanDTr kullanıcımızın sorusu da yabana atılır cinsten değil, neler ekleyebilir ki? Şuan için bütün herşey fazlasıyla eklenmiş yani, daha daha ince bir tasarım ilk akla gelen daha fazla mAh değerinde bir batarya olabilir başka da birşey gelmiyor akla! Tabii sınırları zorlayan bir teknoloji eseri de olabilir bir sonraki cihazları :bilmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Donanima bak:oha:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Batarya iyiymiş.

Haber için :tşk:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim eger güzel fiyattan cıkarsa ben bile almaya düşünürüm bu telefonu birde su gecermez ise tadindan yenmez işte :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiç bir firma yeni bir teknoloji elinde bulundurmadan sahip olduğu herşeyi tek bir cihaza koymaz bunu biliyor olmanız gerekir ve ben bu cihazın bu şekilde geleceğine pek ihtimal vermiyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hiç bir firma yeni bir teknoloji elinde bulundurmadan sahip olduğu herşeyi tek bir cihaza koymaz bunu biliyor olmanız gerekir ve ben bu cihazın bu şekilde geleceğine pek ihtimal vermiyorum.

Gelmez zaten Can şüphen olmasın hangi firma bu kadar donanımı bir cihazda toplamayı göze alıp ilerde çıkaracagı cihazları pazarlamaya kalkışmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen abi ki sony piyasayı geriden takip eden bir firma.

pRime.

pRime.

Üye
(ç)alıntı:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Peki dostum calıntı diyorsun bu sitede paylaşılanların %99u calıntı SDN gibi kendi yapmıyorki tabi calıntı olucak.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
128 gb?? 3 gb ram?? yok artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt