Bu 3 Cep Telefonundan Hangisini Alırdınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Bu 3 Cep Telefonundan Hangisini Alırdınız?
400 - 500 TL Arası Android çokta fena olmayan bir telefon bakınmaya başlamıştım gördüklerim içerisinde son 3'e kalanlar bunlar. Ancak sizlerinde bu telefonlar hakkında ki düşüncesini merak ediyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız? Yada sizin bildiğiniz fiyatı benim bütçeme uygun daha iyi bir telefon varsa önerilerinize açığım. Telefonda pek oyun oynayan birisi değilim. Daha çok internette iş görmesini istiyorum. Emin olmadığım bir konu var bu yüzden sizden cevaplamanızı rica ediyorum; Bu telefonlarla internet üzerinde her sitede video izlenebilir mi? Sanırım bütün Android telefonlarda Flash Player 10 var.

Sırasıyla;

LG Optimus Hub ve Sony Xperia Tipo arasında kararsız kalmıştım buradan bir çok arkadaş Sony Xperia Tipo'yu almamı önerdi büyük ihtimal bende öyle yapacağım. Kiyas.la sitesinde yaptığım son karşılaştırmayı sunmak istedim.

Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar...

dedereis123

dedereis123

Üye
düşük fiyatta sonyden sasma derim , tipo dan sonra htc diyebilirim , lg pek önermem ama detaylı bilgim yok açıkcası sadece şahsi düşüncem

• Beğen
Tepkiler: FormpR
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
tabiki experia tipo derin sebep dahili hafızası 2.5gb mış hepsinden iyi

• Beğen
dedereis123

dedereis123

Üye
tabiki experia tipo derin sebep dahili hafızası 2.5gb mış hepsinden iyi

güncellemelerde sony her zaman öncelikli davranır istisna hariç ama ben yaşadım gördüm ve kalite olarak laf edilemez bir firma , şeklide hoş

FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son bir inceleme yaptım kendimce.

1- Sony Xperia Tipo;

İşletim Sistemi: Android OS, v4.0.3 (Ice Cream Sandwich)

CPU: Qualcomm MSM7225AA 800 Mhz
GPU: Adreno 200
RAM: 512 Mb

Ekran: 320 x 480 piksel, 3.2 inç - TFT, kapasitif, Çoklu dokunmatik, Renk: 256k

Kamera: 3.15 MP, 2048 x 1536 piksel, coğrafi konumlama, video VGA

Dahili Hafıza: 2.5 Gb , Hafıza Kartı Takılabiliyor (32 Gb'a kadar destekliyor).

İzlenimim: Bir tek kamerası yetersiz gibi duruyor.

2- LG Optimus Hub;

İşletim Sistemi: Android OS, v2.3.4 (Gingerbread)

CPU: 800 Mhz Arm v6
GPU: Adreno 200

Ekran: 320 x 480 piksel, 3.5 inç - TFT, kapasitif, Çoklu dokunmatik, Renk: 256k

Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, coğrafi konumlama, yüz ve gülücük tanıma, Beauty Shot, video VGA@24fps

Dahili Hafıza: 150 Mb , Hafıza Kartı Takılabiliyor (32 Gb'a kadar destekliyor).

İzlenimim: Bu Fiyata gayet iyi gibi ancak markanın Lg olması tedirgin ediyor. Ayrıca Dahili Hafıza düşük.

3- HTC Wildfire S;

İşletim Sistemi: Android OS, v2.3 (Gingerbread)

CPU: 600 Mhz
GPU: Bilgim Yok

Ekran: 320 x 480 piksel, 3.2 inç - TFT, kapasitif, Çoklu dokunmatik, Renk: 256k

Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, coğrafi konumlama, video

Dahili Hafıza: 512 Mb , Hafıza Kartı Takılabiliyor (32 Gb'a kadar destekliyor).

İzlenimim: İşlemci Hızı düşük. Gpusu hakkında bilgim yok.

----------------

Son olarak; Sony Xperia Tipo kamerası düşünülmezse alınabilecek en iyi telefon bunların içerisinde. LG'ye gelirsek markanın tedirgin etmesi dışında dahili hafızası düşük. Htc'de ise Sony ile karşılaştırma yapabiliriz burada da şu ön plana çıkıyor; Kamera mı işlemci mi? Arada 200 MHz fark var az değil ama kamerada da flaş farkı ve 2 mp fark var. Tabi işlemci hızı daha önemli ama 2'sininde açığını kapatan LG var. Çok kararsız kaldım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tipo alabilirsin.

• Beğen
dedereis123

dedereis123

Üye
sony güzeldir candır bu konuda en çok ona guvenirim tabi yuksek fiyatlarda değil

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Tipo'da kamera dışında hiçbir sıkıntım yok şuan ama Lg konusunda neler düşünüyorsunuz? Gerçekten alınmamalı mı? İnceleme videolarını izlediğim zaman gördüğüm kadarıyla gayet iyi bir telefon görünümünde. Tipo ile özellikleri aynı + olarak kamerası daha üstün 5 mp flaşlı bir kamerası var.

dedereis123

dedereis123

Üye
Sony Xperia Tipo'da kamera dışında hiçbir sıkıntım yok şuan ama Lg konusunda neler düşünüyorsunuz? Gerçekten alınmamalı mı? İnceleme videolarını izlediğim zaman gördüğüm kadarıyla gayet iyi bir telefon görünümünde. Tipo ile özellikleri aynı + olarak kamerası daha üstün 5 mp flaşlı bir kamerası var.

ben lg ile ilgili hic birsey kullanmiyorum tvleri hep kampanyada ucuz veriliyor cunku erken bozuluyor , sony kalite verir lg ozellik verir bu butcede ancak o butcede cok bir ozellik etkisi olmaz kamera fln git dene odaklamasi nasil fln ona gore karar ver , sony kamerasida baya iyidir

- - - Eklendi - - -

ben lg ile ilgili hic birsey kullanmiyorum tvleri hep kampanyada ucuz veriliyor cunku erken bozuluyor , sony kalite verir lg ozellik verir bu butcede ancak o butcede cok bir ozellik etkisi olmaz kamera fln git dene odaklamasi nasil fln ona gore karar ver , sony kamerasida baya iyidir

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi

Evet haklısın gidip bir denemek lazım. Benim bilgisayarın ekranı Lg. 3 sene olacak alalı hiç sorun çıkartmadı çok şükür. Ancak tabi telefon farklı bir boyut. Bu telefondan almış kullanmış olan kimse yok mu acaba forumda bilgi verebilecek. Birde şunu öğrenmek istiyorum. Dahili hafıza benim için sorun değil normalde ama yinede bilmek lazım çok önemli mi dahili hafıza?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
bence düşük donanımlı sıfır cihaz alcağına 2. El donanımı iyi cihazlara yönel çünkü android demek donanım demek bu cihazlardaki adreno 200 anca basit oyunları çalıştırır

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
bence düşük donanımlı sıfır cihaz alcağına 2. El donanımı iyi cihazlara yönel çünkü android demek donanım demek bu cihazlardaki adreno 200 anca basit oyunları çalıştırır

Ben 2. el telefon almaktan yana olan birisi değilim o yüzden pek sıcak bakmıyorum. Oyun konusunda da artık telefonda pek oyun oynamayı seven birisi değilim bir kaç oyun benim için yeterli olur daha çok internette kullanırken sorun yaratmamasını istiyorum.

jetpackjoyride

Üye
xperia tipo al bence htc yi ele zaten o seviye htclerde sense kullanmak iskence oluyo

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
xperia tipo al bence htc yi ele zaten o seviye htclerde sense kullanmak iskence oluyo

HTC'nin İşlemci Hızı düşük olduğu için sıcak bakmıyordum. Lg'yi kimse önermediğine göre pek iyi değil demek ki. İbre Sony Xperia Tipo'dan yana...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
üçünüde almazdım androidin alt segmentleri tam anlamıyla uygulama ve oyun desteği bulamassın işlemci ram bakımından yetersiz kalır zaten çoğunu android kaplıyor ayrıca adreno 200 gpu var üçündede üçüde yetersiz seviyede yarın birgün hd oyun oynamak istersin zor oynarsın bence androidden vazgeç o fiyat aralıgına göre

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Tabiki tipo :oke:

• Beğen

osmndmr.32

Üye
sonydn sasma :D

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
üçünüde almazdım androidin alt segmentleri tam anlamıyla uygulama ve oyun desteği bulamassın işlemci ram bakımından yetersiz kalır zaten çoğunu android kaplıyor ayrıca adreno 200 gpu var üçündede üçüde yetersiz seviyede yarın birgün hd oyun oynamak istersin zor oynarsın bence androidden vazgeç o fiyat aralıgına göre

Symbian kullandım, hala da kullanıyorum ama internet kullanımı tam bir fiyasko. Oyun, uygulama açısından zaten Android önde görünüyor ama benim asıl kullanım alanım internet olacak. Symbianda pekte tatmin etmiyor internet kullanımı. Teşekkür ederim önerin için.

Teşekkür Ederim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ayrıca son bişey daha üçününde ekranı kalitesiz 256k ekrandan ne hayır gelir :hmmm

benim önerim 603 üçündende daha iyi işlemci ram ve ekran kalitesi bakımından

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca son bişey daha üçününde ekranı kalitesiz 256k ekrandan ne hayır gelir :hmmm

benim önerim 603 üçündende daha iyi işlemci ram ve ekran kalitesi bakımından

Nokia/Symbian almayı düşünmüyorum ama önerin için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt