FormpR
Üye
Bu 3 Cep Telefonundan Hangisini Alırdınız?
400 - 500 TL Arası Android çokta fena olmayan bir telefon bakınmaya başlamıştım gördüklerim içerisinde son 3'e kalanlar bunlar. Ancak sizlerinde bu telefonlar hakkında ki düşüncesini merak ediyorum. Siz olsanız hangisini alırsınız? Yada sizin bildiğiniz fiyatı benim bütçeme uygun daha iyi bir telefon varsa önerilerinize açığım. Telefonda pek oyun oynayan birisi değilim. Daha çok internette iş görmesini istiyorum. Emin olmadığım bir konu var bu yüzden sizden cevaplamanızı rica ediyorum; Bu telefonlarla internet üzerinde her sitede video izlenebilir mi? Sanırım bütün Android telefonlarda Flash Player 10 var.
Sırasıyla;
LG Optimus Hub ve Sony Xperia Tipo arasında kararsız kalmıştım buradan bir çok arkadaş Sony Xperia Tipo'yu almamı önerdi büyük ihtimal bende öyle yapacağım. Kiyas.la sitesinde yaptığım son karşılaştırmayı sunmak istedim.
Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar...
Sırasıyla;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LG Optimus Hub ve Sony Xperia Tipo arasında kararsız kalmıştım buradan bir çok arkadaş Sony Xperia Tipo'yu almamı önerdi büyük ihtimal bende öyle yapacağım. Kiyas.la sitesinde yaptığım son karşılaştırmayı sunmak istedim.
Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar...