Galaxy S3 İçin Yüklenecek Mobil Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 İçin Yüklenecek Mobil Oyunlar
Şimdi mesela yarış oyunu var diye her yarış oyununu yüklemek mantıksız olur zamanla silip yüklemek lazım.

Şimdi liste hazırlamak lazım .

1-N.O.V.A 3
(1.65 GB))

2.NFS MW
(580 MB)

3.Modern Combat 4 (
1.11 GB)

4.GTA Vice City (
1021 MB)

5.Pes (Ya da diğer futbol oyunundan )
(1.38 GB)

6.The Dark Knight Rises (844 MB)

7.Asphalt 7 (
1 GB)

8. Angry Birds
(33.2 MB)

9.
Six-Guns
(428 MB)

10. Assassin's Creed™
(63.8 MB)

Bu kadar yeter de artar bile duruma göre düzenleme yapılır.

Toplam da :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Ooo kimler varmış burda. Naberrsin ya özledim seni. Ne zamandır görmüyodum. :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada bu oyunları hangi telefona yüklüyon :hmmm

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yok daha bişi almadım aklım da bazı planlar var onlar için :) Ben iyiyim de sen nasılsın gözükmüyorsun ne zamandır :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
He ya yelefonum bozulduydu. 2 ay doğru düzgün giremedim. Peki ne almayı planlıyon?

Bi de şu lumia 920 hakkındaki düşüncelerini alamilirmiyiz acaba ? :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben New İpad 16 GB WİFİ +4G almayı planlıyorum sim kart takılabildiği için büyük ekranlı telefon gibi bişi olacak benim için .Lumia 920 güzel cihaz ama gelişmesi lazım sistem olarak yani oda en az 2 sene var

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
bunun için profilimizde notlar bölümü mevcut :sirit:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Ben New İpad 16 GB WİFİ +4G almayı planlıyorum sim kart takılabildiği için büyük ekranlı telefon gibi bişi olacak benim için .Lumia 920 güzel cihaz ama gelişmesi lazım sistem olarak yani oda en az 2 sene var

ios diyosun yani :) iyiymiş. Hayırlısı olsun. Sen benden daha çok anlıyon. Daha çok tecrübelerin var bana da bi makine öner b hacı :sarıl:
ben lumia 920 almayı planlıyorum. :hmmm

seninde düşüncelerini alabilirmiyim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

ios diyosun yani :) iyiymiş. Hayırlısı olsun. Sen benden daha çok anlıyon. Daha çok tecrübelerin var bana da bi makine öner b hacı :sarıl:
ben lumia 920 almayı planlıyorum. :hmmm

seninde düşüncelerini alabilirmiyim

Ya Uğur şimdi wp için 3 ay için de 13 tane gameloft oyunu çıkacak bu iyi bişi ama yani daha öyle tam gelişmedi gelişiyor yani cihazı alınca şu yok diyecen sonra diyecekler bekleyecen öyle çıkacak .Yani fazla oyun oynamam öyle diyosan al ama tabi .Ama bana sorarsan onun yerine S3 falan da alabilirsin .Ama 920 de iyi cihazdır ama uygulamaları sana göre mi bilemicem

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Modern combat 3 ve 4 Novaya bin basar
The Dark Knight Rises hayal kırıklığı
Dead Trigger
Wild blood
rayman
Kesinlikle denemen gereken oyunlar
Daha bir ton mutlaka denemen gereken oyun varda şimdi yaz yaz bitmez

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Ya Uğur şimdi wp için 3 ay için de 13 tane gameloft oyunu çıkacak bu iyi bişi ama yani daha öyle tam gelişmedi gelişiyor yani cihazı alınca şu yok diyecen sonra diyecekler bekleyecen öyle çıkacak .Yani fazla oyun oynamam öyle diyosan al ama tabi .Ama bana sorarsan onun yerine S3 falan da alabilirsin .Ama 920 de iyi cihazdır ama uygulamaları sana göre mi bilemicem

hani sen androide karşıydın ne oldu verdiğin savaş ? :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

hani sen androide karşıydın ne oldu verdiğin savaş ? :hmmm

Cihaz yok ki alalım Uğur ben bi Nokia 701 alayım dedim yok yani piyasa da mecbur android alıcan ya da iphone oluyor .wp de bi seçenek tabi ama o biraz başka.Ben android sevmiyorum yani başıma ne geldiysen onun yüzünden geldi :D yani biz ne desek boş Uğur

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Cihaz yok ki alalım Uğur ben bi Nokia 701 alayım dedim yok yani piyasa da mecbur android alıcan ya da iphone oluyor .wp de bi seçenek tabi ama o biraz başka.Ben android sevmiyorum yani başıma ne geldiysen onun yüzünden geldi :D yani biz ne desek boş Uğur

gel seninle yeni bi işletİm sistemi yapalım. Nası olur. Köşeyi döneriz :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yok aman kalsın elimiz de kalır :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ipad için ne varsa aynısın onda da var aynı zaman da iphone için de geçerli .4S iyi bir seçim olur :oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Bakalım. Ya iphone 4s yada s3 alim o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt