Haritalar Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Team viewer yükleyip bana dönüş yapar mısın?

nida1208

Üye
harita uygulamasını açıyorum bir süre oynuyorum sonra telefon yeniden başlıyor.telefonum c6-01 yazılımı ilk aldığım gibi duruyor.belle veya anna yüklemedim yardımcı olurmusunuz tşkler şimdiden

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bu konuda aynı sorun ben de de mevcut ? resimler buyrun bağlantı hatası veriyor , Türkiye haritasını indirirken tabi önce Avrupa haritasını indirmeye çalışıyor ama bağlantı yok diyor, netimde sağlam.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
onu denedim oluyor ama ben güncellemek lsteyeceğim veya başka ülke indirmek isteyeceğim vs vs yani sorun bende mi genel sorun mu . Pc suite üzerinden indirmek istiyorum yok mu bir çözümü ? Mesajınız için de teşekkür ederim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
onu denedim oluyor ama ben güncellemek lsteyeceğim veya başka ülke indirmek isteyeceğim vs vs yani sorun bende mi genel sorun mu . Pc suite üzerinden indirmek istiyorum yok mu bir çözümü ? Mesajınız için de teşekkür ederim.
Rica ederim, nokia suite'de bu harita güncellemeleri konusunda bir sıkıntı olmuştu, sıkıntı giderildi mi bilmiyorum ama haritaları wifi ile telefondan güncellemede bir sıkıntı yaşanmıyor(du).

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
telefondan wi-fi ile nasıl yükleme yapacağız peki sadece sürüş ve yürüme yerine tıklayınca ses dosyaları çıkıyor indir deyince indir çıkıyor indirmiyor , Türkiye haritası indirecek yer yok yani hatta hiçbir ülke yok diyebilirim telefon modeli E72

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefondan wi-fi ile nasıl yükleme yapacağız peki sadece sürüş ve yürüme yerine tıklayınca ses dosyaları çıkıyor indir deyince indir çıkıyor indirmiyor , Türkiye haritası indirecek yer yok yani hatta hiçbir ülke yok diyebilirim telefon modeli E72
S60v3 telefonlarda şöyle yapılıyordu, hafıza kartında bulunan cities klasörünü silip daha sonra nokia harita uygulamasını başlatıyoruz, doğal olarak harita bulunmadığı için açılışta harita indir diye çıkması gerekiyor. :hmmm

- - - Eklendi - - -

Bu arada eğer indirmiyorsa telefon ücretsiz harita uygulamasını desteklemiyor olabilir, Nokia bu uygulamayı belli telfonlar için ücretsiz hale getirmişti.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
cities silince evet harita yok diyor ama indir demiyor haritalara girin çıkın vs bir yol diyordu. yapıyorum ülke yeri geliyor indir diyorum bekliyor sonra lnternet bağlantısı yok diyor. sinir bozuyor sadece. Yazdığınız içinde tekrardan teşekkür ediyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
cities silince evet harita yok diyor ama indir demiyor haritalara girin çıkın vs bir yol diyordu. yapıyorum ülke yeri geliyor indir diyorum bekliyor sonra lnternet bağlantısı yok diyor. sinir bozuyor sadece. Yazdığınız içinde tekrardan teşekkür ediyorum
Rica ederim o zaman cihaz ücretsiz haritaları desteklemiyor olabilir.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Rica ederim o zaman cihaz ücretsiz haritaları desteklemiyor olabilir.
sanmıyorum ama verdiğiniz linkten attım cities i karta , çalışıyor ama maalesef nokia suitede üzerinden harita indirmiyor hiç bir ülkeyi. çözüm bulursam yazacağım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sanmıyorum ama verdiğiniz linkten attım cities i karta , çalışıyor ama maalesef nokia suitede üzerinden harita indirmiyor hiç bir ülkeyi. çözüm bulursam yazacağım.
Peyki:oke: geçmiş olsun kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt