tabiiii :gun1: :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:
Metin MF Üye ben de sakaryalıyım, erenlerden - - - Eklendi - - - doğum yeri akyazı ama erenler'de oturuyorum - - - Eklendi - - - kocaali'ye fındık toplamaya gittiydim yazın
ben de sakaryalıyım, erenlerden - - - Eklendi - - - doğum yeri akyazı ama erenler'de oturuyorum - - - Eklendi - - - kocaali'ye fındık toplamaya gittiydim yazın
abandonware Üye iyavuzoz' Alıntı: telefonu biraz kastırıp ısıtıyorum sonra ellerim de ısınıyo Genişletmek için tıkla ... Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
iyavuzoz' Alıntı: telefonu biraz kastırıp ısıtıyorum sonra ellerim de ısınıyo Genişletmek için tıkla ... Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
iyavuzoz Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... ağabey çok uzun uğraşlar sonucunda ellerim ısındı..
veyseloglu' Alıntı: Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... ağabey çok uzun uğraşlar sonucunda ellerim ısındı..
abandonware Üye iyavuzoz' Alıntı: ağabey çok uzun uğraşlar sonucunda ellerim ısındı.. Genişletmek için tıkla ... ben laptobun şarj aletini elime alıveriyorum
iyavuzoz' Alıntı: ağabey çok uzun uğraşlar sonucunda ellerim ısındı.. Genişletmek için tıkla ... ben laptobun şarj aletini elime alıveriyorum
iyavuzoz Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: ben laptobun şarj aletini elime alıveriyorum Genişletmek için tıkla ... onu da yapçam gün gelecek o da olacak
veyseloglu' Alıntı: ben laptobun şarj aletini elime alıveriyorum Genişletmek için tıkla ... onu da yapçam gün gelecek o da olacak
Kerim. Üye ben telefonu 1.8ghz yapip 20 dk falan gta vice city oynuyorum telefon patlicak diye korkuyorum sonra buzluga koyuyorum sonra yine devam ediyorum
ben telefonu 1.8ghz yapip 20 dk falan gta vice city oynuyorum telefon patlicak diye korkuyorum sonra buzluga koyuyorum sonra yine devam ediyorum
Kiziltilki1 Üye Buzlukla niye uğrasıyonki. Guney kutbuna git oraları soğuktur. Ara vermeden oyununu oynarsın.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap veyseloglu' Alıntı: ben laptobun şarj aletini elime alıveriyorum Genişletmek için tıkla ... eline mi
Dandanakan92 Üye iyavuzoz' Alıntı: telefonu biraz kastırıp ısıtıyorum sonra ellerim de ısınıyo Genişletmek için tıkla ... Yeni mi çözdün ben geçen yıl soğuklarda nasıl mesaj yazıyodum sanıyosun?
iyavuzoz' Alıntı: telefonu biraz kastırıp ısıtıyorum sonra ellerim de ısınıyo Genişletmek için tıkla ... Yeni mi çözdün ben geçen yıl soğuklarda nasıl mesaj yazıyodum sanıyosun?