sorun hafıza kartında kardeşim takılımı bir bak veya okumuş mu diye.kardeşim yükledim eline sağlıkta bi sorun var mesajlara girince atıyoo okumaya kalktımda mesaj başka sorun yaşayan varmı böylee
Hafıza kartını yedekleyip biçimlendir dostum.ana ekrana koyduğum fotolar belli bir süre sonra ve teli açıp kapattıktan sonra görünmüyo galeri bölümündede fotografları geç algılıyor?
bende tek sorun muzik çalardı dostum onuda bahsettim zaten. Ama bakalım artık bekliyeceğiz.haydi hayırlısı olsun umarım fazla sorunla karşılazmayız
bu nokia suite sorun devam ediyo bende halan daha.pcmdeki nıkia suiti kaldırıp tekrar kurdum yine çözülmedi...Hard format atsam görürmü acabla.
ellerine sağlık dostum süper olmuş kullanıyorum![]()

kardeşim galeride bir sorun var galibaa resimler açılmıyoo 3 kere flas attım ama düzelmedii resimler açılmıyor topragımm?
ben 5 kere flaş attım ama mağaza yı çalıştıramadım
12.12.2012 yaptığın güncellemeyi kaldırdım telden... bir önceki olan 01.12.2012 kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım umarım yeni yapacağın bundan sonraki güncelleme daha kapsamlı ve daha iyi olur şimdiden emeğine sağlık diyorum![]()
Yorumların için teşekkür ederim 
kardeş ne yaptıysam mağaza açılmıyor bir yardım etsene nolur
Tebrik ederim çalışmaların gayet başarılı ...