Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ogezen

ogezen

Üye
kardeşim yükledim eline sağlıkta bi sorun var mesajlara girince atıyoo okumaya kalktımda mesaj başka sorun yaşayan varmı böylee

ense123

Üye
ana ekrana koyduğum fotolar belli bir süre sonra ve teli açıp kapattıktan sonra görünmüyo galeri bölümündede fotografları geç algılıyor?

tarxhn

tarxhn

Üye
haydi hayırlısı olsun umarım fazla sorunla karşılazmayız

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yükledim eline sağlıkta bi sorun var mesajlara girince atıyoo okumaya kalktımda mesaj başka sorun yaşayan varmı böylee
sorun hafıza kartında kardeşim takılımı bir bak veya okumuş mu diye.

- - - Eklendi - - -

ana ekrana koyduğum fotolar belli bir süre sonra ve teli açıp kapattıktan sonra görünmüyo galeri bölümündede fotografları geç algılıyor?
Hafıza kartını yedekleyip biçimlendir dostum.

- - - Eklendi - - -

haydi hayırlısı olsun umarım fazla sorunla karşılazmayız
bende tek sorun muzik çalardı dostum onuda bahsettim zaten. Ama bakalım artık bekliyeceğiz.

faysal26

Üye
bu nokia suite sorun devam ediyo bende halan daha.pcmdeki nıkia suiti kaldırıp tekrar kurdum yine çözülmedi...Hard format atsam görürmü acabla.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bu nokia suite sorun devam ediyo bende halan daha.pcmdeki nıkia suiti kaldırıp tekrar kurdum yine çözülmedi...Hard format atsam görürmü acabla.

Bir dene kardeşim o sorunu yapmaması gerekiyor. Şimdi kendi telefonumda denedim. Sorunsuz bir şekilde bağlandı. Hard format at hafıza kartını yedekleyip biçimlendir. sonra tekrardan bir flashla.

faysal26

Üye
şuan bunları yapmadan bağlandı umarım bunlara gerek kalmazda sorun çıkmadan devam eder teşekkür ederim yardım için devam ederse dediklerini uygulicam :)

hbwolf

Üye
ellerine sağlık dostum süper olmuş kullanıyorum :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bu konu üst konu olmalı burdan DUYURULUR...

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Hehehe :) Sağol kardeşim ama moderatörlere kalmış artık. :)

ogezen

ogezen

Üye
kardeşim galeride bir sorun var galibaa resimler açılmıyoo 3 kere flas attım ama düzelmedii resimler açılmıyor topragımm?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim galeride bir sorun var galibaa resimler açılmıyoo 3 kere flas attım ama düzelmedii resimler açılmıyor topragımm?

Kardeşim hafıza kartını biçimlendirdin mi? Veya + bir program yükledin mi? Eğer yoksa dosya yöneticisinden DCIM klasörüne girip herhangi bir fotoğrafına bak açılıyor mu diye. Açılmıyorsa sorun vardır. Bir dene tekrar dön bana.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
ben 5 kere flaş attım ama mağaza yı çalıştıramadım

faysal26

Üye
12.12.2012 yaptığın güncellemeyi kaldırdım telden... bir önceki olan 01.12.2012 kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım umarım yeni yapacağın bundan sonraki güncelleme daha kapsamlı ve daha iyi olur şimdiden emeğine sağlık diyorum :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
12.12.2012 yaptığın güncellemeyi kaldırdım telden... bir önceki olan 01.12.2012 kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım umarım yeni yapacağın bundan sonraki güncelleme daha kapsamlı ve daha iyi olur şimdiden emeğine sağlık diyorum :)

Emin ol çok daha iyisi olacak kardeşim. :) Yorumların için teşekkür ederim :)

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Tebrik ederim çalışmaların gayet başarılı ...

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardeş ne yaptıysam mağaza açılmıyor bir yardım etsene nolur

Üst Alt