Nokia'dan bir geliştirici Windows Phone'da bulduğu açıkları paylaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan bir geliştirici Windows Phone'da bulduğu açıkları paylaştı

Nokia'da çalışan ve isminin Justin Angel olduğu öğrenilen geliştirici Windows Phone işletim sisteminde bulunan açıkları kişisel sitesinde paylaştı. Açıklar arasında genel uygulama açıkları, uygulama mağazasının sahip olduğu açıklar bulunmakta. Geliştirici aynı zamanda ücretsiz uygulamaları ücretli olarak satın alınmış hale getirmeyi, başka bir tabirle tam sürüm yapmayı ve bundan başka önemli ayrıntıları paylaştı. Örneğin Soulcraft isimli oyunda bulunan açıklarla uygulamada altın kazanmak gibi çok ayrıntılı açıklarda söz konusu. Bahsi geçen çalışan tüm bu açıkları kendi kişisel sitesinde adım adım gösterdi. Ayrıca bu açıkların Windows 8'de de bulunduğunu paylaştı.

Bu site şu anda erişime kapatıldı, Nokia ve Microsoft cephesinden henüz bir açıklama yok. Bakalım bu gelişme kuvvetli ittifakta müttefiklerin arasını açacak mı?

Mobilator-Maxicep.com

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok ciddi bir itham bu ama şahsen fake olduğunu düşünüyorum... :hmmm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Gerçekse Siteyi Görenleri Bulmak Lazım :ehe

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokiayı silerler valla :D eğer bu gerçekse anlaşmayı yırtar microsoft.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bu olayın ilişkileri pek etkileyeceğini sanmıyorum. En kötü ihtimalle Nokia adamı işten çıkartır, Microsoft'tan özür diler, Microsoft açıkları kapatır. Bir adam yüzünden iki firma aralarını bozmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben bu olayın ilişkileri pek etkileyeceğini sanmıyorum. En kötü ihtimalle Nokia adamı işten çıkartır, Microsoft'tan özür diler, Microsoft açıkları kapatır. Bir adam yüzünden iki firma aralarını bozmaz.

bozamaz da zaten bozarsa microsoft kaybeder.. Mobil pazarda tek destekçisi Nokia neredeyse yemin ederim 2 haftadır benim mağazada bi 8x var hala satamadım 920 kapıştırıyorum resmen :ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bozamaz da zaten bozarsa microsoft kaybeder.. Mobil pazarda tek destekçisi Nokia neredeyse yemin ederim 2 haftadır benim mağazada bi 8x var hala satamadım 920 kapıştırıyorum resmen :ehe
1.Yetkili ağızdan söylemleri dinlediniz. O zaman ciddiye almıyoruz Can bey...:kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
reklam kokan hareketler bunlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1.Yetkili ağızdan söylemleri dinlediniz. O zaman ciddiye almıyoruz Can bey...:kıskıs:

abi ciddiyim mağazada htc nin hiç bi modeli satılmıyor adam gibi 3 tane one x var 2 tane desire x 1 tane de 8x 15 günde bi tane mi satılmaz yok almıyor kimse.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi ciddiyim mağazada htc nin hiç bi modeli satılmıyor adam gibi 3 tane one x var 2 tane desire x 1 tane de 8x 15 günde bi tane mi satılmaz yok almıyor kimse.
Ciddiyetinden şüphe dahi etmedim Can'ım. :) Sen biliyorsun diye öyle yorumladım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

One X satıldı zamanında artık gitmez onlar, kaldı elinizde abi :)
Şaka bir yana cihaz çok iyide reklamı yetersizdi ilk çıktığında.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sana hak verdim yahu sonradan okuyunca dalga geçilmiş gibi ama dalga geçmedim kardeşim üzgünüm yorum için :(

yok güzel abim cidden derken htc deki sıkıntıya dikkat çekmek istedim yoksa ben mübalanı anladım yani sıkıntı yok :op:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

One X satıldı zamanında artık gitmez onlar, kaldı elinizde abi :)
Şaka bir yana cihaz çok iyide reklamı yetersizdi ilk çıktığında.

hala da çok yetersiz kardeşim htcde reklam işleri sıkıntılı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bugün okumuştum şaşırdım.

Haber için teşekkürler.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Eğer gerçekse o adamı hemen bulmamız lazım. Bizim işimize çok yariycak :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt