Nokia'dan bir geliştirici Windows Phone'da bulduğu açıkları paylaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Böyle bir açık varsa ve microsoft haberdar oldu ise ilk gelecek güncelleme ile bu açıklar kapatılır. O yüzden hiç sıkıntı yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tamamen reklam bir adam yüzündende paralar çöpe gitmez

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bazı yorumları okudum gülesim geldi (yanlış anlamayın). yok adam işten çıkar, anlaşma bozulur vs.. bu tip durumları ortaya çıkartmak için microsoftun binlerce çalışanı vardır zaten, onlar bulamadılarsa bu sorunu bulan kişiyi bence işe almaları gerek :D.

olacak olay bu tip durumlarda şu olur; "ürünün(yazılımın) sahip olduğu şirket, açığı bulan kişiye ulaşır. teşekkür eder, açığın önemine göre ödüllendirir."

öyle işten çıkartma, anlaşmaların feshi gibi olaylar söz konusu değil. kaldı ki milyar dolarlık antlaşmalar bunlar durum bundan ibarettir, saygılar :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bazı yorumları okudum gülesim geldi (yanlış anlamayın). yok adam işten çıkar, anlaşma bozulur vs.. bu tip durumları ortaya çıkartmak için microsoftun binlerce çalışanı vardır zaten, onlar bulamadılarsa bu sorunu bulan kişiyi bence işe almaları gerek :D.

olacak olay bu tip durumlarda şu olur; "ürünün(yazılımın) sahip olduğu şirket, açığı bulan kişiye ulaşır. teşekkür eder, açığın önemine göre ödüllendirir."

öyle işten çıkartma, anlaşmaların feshi gibi olaylar söz konusu değil. kaldı ki milyar dolarlık antlaşmalar bunlar durum bundan ibarettir, saygılar :)

olaya hiç bu yonden bakmamıştım :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt