Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

cemal1970

Üye
bu oyun playstorede ne zman yayınlancak ya adam gibi oynamayadık şunu bu kırıklarda multiplayerde açılmıyor saten uyuz oldum bunu 1.0.1 de wifi den de çekilmiyor..

Jaunus

Üye
Oyun googleplayde 2 gündür var zaten.Verilen v.1.0.1 versiyonu orjinal versiyondur

- - - Eklendi - - -

eski sd dosyaları çalışmıyor mu yeniden mi indirmek gerek?
Eski sd dosyaları ile uyumsuz olduğu söyleniyor ama ben şahsen denemedim

cemal1970

Üye
tmm da bu 1.0.1 sd lerini buldum ben yükledim bu sefer de oyun içi gri tona kaçıyo renkler grafikleri gene tam göremiyorum b nedir ya pfff multiplayer de odalara girene kadar canım çıkıyo .. okadarda bekledik oyunu.

resim gördüğün gibi oyun içi de böyle gri renge kaçan bi rengi war birde burda normalde kıvılcım efeck leri felan oluyo ama bende çıkmıyo galaxy note neden acaba çözemedim.. galaxy note olanlar bi aydınlatırsa sevinirim..

Jaunus

Üye
Ben halihazırda önceki versiyondan oldukça memnunum ama yinede bu versiyonu denicem o zaman farkı aktarırım

pdevil

Üye
XPERİA RAY(ICS 4.0) ILE ÇALIŞTI OYUN TABİ Kİ MUHTEŞEM :oke:

cemal1970

Üye
grafikler de felan sıkıntınız yokmu renklerde olsun bende niye böle anlamadım ya pff bir de multiplayer stabil deyil acaba root luyum costum rom felan yüklü onadan olabilrmi ?? android 4.1.2 yüklü xxlsc rom..

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Olmuyor...

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Konu içeriği güncellendi,
Yeni sd dosyalar ve google play linki eklenmiştir,
İyi Oyunlar...

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

konu içeriği düzenlendi yeniden dene...

- - - Eklendi - - -

Yeni sürüm sd dosyası için bu linki kullanabilirsiniz.
anıl Dosya yönetim tarafından bloke edildi, indirilemezmiş,yine de alternatif verdiğin :tşk:

Jaunus

Üye
Hocam yeni apk ile wifiden sd dosyasını alabiliyor muyuz? Şu an deneme imkanım yokta o yüzden soruyorum

mustafa5395

mustafa5395

Üye
xperia s çalışmadı

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende Dosya Mevcut Ama Ne android Tablet var nede Telefon oynamayı çok istiyorum Kafayı yicem Ama yok bende bunu çizdim somuru:

• Beğen
Tepkiler: scandall20

wargnerm

Üye
Vodane tab da ilk sizdirilan versiyon calisiyordu ama bu SD dosyalari dataykende obbdeykende anamenuye atiyor sorun hakkinda bilgisi olan var mi dilide degistirdim yine ayni.

!berkay?

Üye
Htc explorer da çalıştı teşekkürler

carfeng

carfeng

Üye
Beni de çok uğraştırdı ama yaptım sonunda eyvallah kardeş

bilginona

Üye
LG Optimus Black P970. Markette cihazınız uyumsuzdur yazıyor ama buradan indirdim ve takılmadan oynuyorum. :ehe Oyunu oynama esnasında videosunu çekip gameloft'a mı göndersem acaba? :ehe Teşekkürler...

Üst Alt