ozakin70
Üye
sd dosyalarını tekrar attım halloldu teşekkürler![]()
SD dosyasını telefonami yoksa sd karta mı attın
sd dosyalarını tekrar attım halloldu teşekkürler![]()
ben çalıştıramadım nasıl çalıştırdığını yazarsan buradaki insanlarda faydalanır benim cihazda p-970 .
belki çeker belki çekmez...Yeni bir güncelleme gelse wifi ile cekermi peki
Rica ederimİndiriyorum teşekkürler
Rica ederim,sonunda yapabildinsd dosyalarını tekrar attım halloldu teşekkürler![]()

Anılbaran isimi arkadaşımızın paylaştığı (Aşağıya copy&paste yaptım) linklerden dosyaların tamamını indirdim ve talimatları yaptım o kadar.

cevap için tşkLEr bende aynını yapıyorum oyundan atıyor bi türlü açamadım oyunu sanırım benim romdan kaynaklanıyor 4.0.4 v30b rom kullanıyorum yapmadığım iş kalmadı çalıştıramadım![]()
![]()
[/QUOTE]
SD dosyasını telefonami yoksa sd karta mı attın

ben hafıza kartına atdım ancak telefon hafızasıyla hafıza kartını degisdirdim o yüzden telefon hafızasında sayılıyor![]()

sanki MC3'ünkü daha mı güzel ne
xperia s bir türlü çalıtıramadım

Gameloft klasörü içinde oyun klasör var onun içine indirdigin klasörün içindeki dosyayı at olacaktır![]()
bende modern combat 3 hafıza kartında yüklü dosyaları sorunsuz onuyorum bunuda öylemi yapacaz diyerekten sormuştum şimdi deniyorum olumlu sonuç alırsam buraya yazarım ilgin için teşekkürler
- - - Eklendi - - -
ewt şimdi yükledim oyun tabikide güzel evet sadece güzel
görüntü kalitesi beni biraz güldürdüsanki MC3'ünkü daha mı güzel ne
![]()
Gameloft klasörü içinde oyun klasör var onun içine indirdigin klasörün içindeki dosyayı at olacaktır![]()
ya yine olmadı gameloft gamesin içine attım gloftm4hm yi
yine olmadı sorun nedir acaba
xperia s
Main diye bi dosya yk bir suru dosya var
oyundanda atıyor
- - - Eklendi - - -
ya biri yardım etsin main diye br dosya yok xperia s te bir türlü kuramadım
oyuna girdiğimde ortadaki dönüyor sonra oyundan atıyor
ingilizce yapıp denedim olmadı
sen obb yi zip olarak değiştirip android data 'ya attın mı?Main diye bi dosya yk bir suru dosya var
oyundanda atıyor
- - - Eklendi - - -
ya biri yardım etsin main diye br dosya yok xperia s te bir türlü kuramadım
oyuna girdiğimde ortadaki dönüyor sonra oyundan atıyor
ingilizce yapıp denedim olmadı