optimus balck rot nasıl yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esref6363

Üye
    Konu Sahibi
optimus balck rot nasıl yapılır
arkadaşlar 1 ay önce unlock root programı ile telefonumu roott yaptım. sonra orjinale dönbdürdüm şuanda telefonu root layamıyorum nnasıl yapacagım bil verirseniz sevinirim

technoshark

technoshark

Üye
Telefonunuzu eski haline getirdiğinize eminmisiniz ? versiyonu değiştiği için root işlemlerini yapamıyorsunuz olabilir... versiyonunu söylermisiniz ?

• Beğen
Tepkiler: esref6363
denizci35

denizci35

Üye
öncelikle gerekli programları indirelim

gerekli olanlar

rootlu V20D (bilgisayara kurulacak) ---->

lg smart flash tool (bilgisayara kurulacak )------>

superuser ----->(telefona sd kart ana dizinine)

lg mobile drivers (bilgisayara kurulacak) ----->

bunları indirdikten sonra superuseri data kabloyla telefonun sd kart ana dizinine atalım orda kalsın şimdilik

rootlu 20d yi içindeki [PATCHED]LGP970_V20D_00_AP.bin) ve (LGP970_V20D_00_CP.fls) dosyalarını masa üstüne kopyalayaladık

lg mobile driver programını çalıştır ve kurulumun bitmesinmi bekle bittikten sonra asıl işleme başlıyoruz

smart flash tool dosyasını çalıştırıyoruz Rom copy D/L sekmesini tıklıyoruz . telefonun bataryasını çıkarıp sses açma tuşuna basılı tutarak usb kablo yardımıyla bilgisayara bağlıyoruz s/w upgrade yazısı gelecek ve bir süre bekle çünkü telefon gerekli yazılımları indiriyor windows enabler programını çalıştırıyoruz ve bilgisayar saatinin oraya atıyor kendini tıklayıp on yapıyoruz

şimdi rom copy D/L sekmesini açıp Cp bin ve Ap bin yerlerine gerekli olan masa üstüne attığımız [PATCHED]LGP970_V20D_00_AP.bin) ve (LGP970_V20D_00_CP.fls) dosyalarını doğru yerleştiriyoruz cp fls cp'ye diğeri ap ap'ye

com port ona dikkat edin kaç yazıyorsa aktif edip start tuşuna basıyoruz ve yükleme başlıyor 3-4 dakika sonra yükleme bittiğinde telefon CWM modunda açılacak wipe data wipe cache leri seçip yes liyoruz daha sonra superuseri seçip yesliyoruz artık telefon rootlanmıştır ve telefonu yeniden başlatıyoruz işte bu kadar arkadaşlar basit çok basit

arkadaşlar Sorumluluk Kabul Etmiyorum umarım faydası olur anlattığımın

- - - Eklendi - - -

örnek resim :

• Beğen
Tepkiler: technoshark, esref6363 ve ofpistan

esref6363

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim technoshark denizci35
bunu telefon brick iken yapıyordum.. düzeliyodu demekki roottlu sürüm yaptığım zaman tel otomotikmen rootlanmış olacak
beyin bedava üstünde düşünmek gerek bazı şeylerin

- - - Eklendi - - -

Telefonunuzu eski haline getirdiğinize eminmisiniz ? versiyonu değiştiği için root işlemlerini yapamıyorsunuz olabilir... versiyonunu söylermisiniz ?
kardeş biliyorum yardımcı olmaya çalıştın teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

ilgin alakana teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
çok teşekkür ederim technoshark denizci35
bunu telefon brick iken yapıyordum.. düzeliyodu demekki roottlu sürüm yaptığım zaman tel otomotikmen rootlanmış olacak
beyin bedava üstünde düşünmek gerek bazı şeylerin

- - - Eklendi - - -

kardeş biliyorum yardımcı olmaya çalıştın teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

ilgin alakana teşekkür ederim

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere... Çok sevindim gerçekten uğraşlarımızın emeğini almak çok güzel (: Sorunsuz kullanımlar diliyorum yine bir aksilik olursa sorununu paylaşırsın bizlerde elimizden geleni yardımı yaparız. Yaşasın optimus black kardeşliği :)

acati

acati

Üye
Telefonu ROOTlamanın bize ne faydası oluyor acaba?

denizci35

denizci35

Üye
telefondaki hakimiyetin sende olmasi demek rootsuz hakimiyet telefonda yukleyip kafa yorarsan anlarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt