060560540
Üye
Htc One X konuşma sorunu
Merhaba arkadaşlar..Yakşalık olarak 4 gündür kullandığım ingiltereden gelen htc one x telefonumla konuşma yaparken ekran kararma yapıyor.Sanırım sensor...Fakat konusmayı bitirmek istediğimde kapatmak için yapmam gereken guç düğmesine basıp tus kilidini acmak için ugrasınca ekran geri kararıyor ve beni kanser ediyor...Bir turlu kendim kapatamıyorum telefonu...bu dongu tekrarlanıp duruyor...
bunun püf noktası varmıdır..Görüşme yi bitirmek için bukadar ugraşmak zorunda mıyım?...
Ayrıca telefon 16 gb olarak geldi...(lte değil) ve made in china yazıyor..Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim aynı zamanda...
Ayrıca sri nosu sh29 ile başlıyor bu ne ifade ediyor ve cid de htc__001 nezamanna gelir jelly bean?
Ana sorunuma lutfen cevap verin...
bunun püf noktası varmıdır..Görüşme yi bitirmek için bukadar ugraşmak zorunda mıyım?...
Ayrıca telefon 16 gb olarak geldi...(lte değil) ve made in china yazıyor..Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim aynı zamanda...
Ayrıca sri nosu sh29 ile başlıyor bu ne ifade ediyor ve cid de htc__001 nezamanna gelir jelly bean?
Ana sorunuma lutfen cevap verin...

16 gb olduğuna göre