[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
normal angry birds'de sadece birthday party yok onu indirdim yükleme çalıştım ama "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyin" diye hata verdi. ( normal angry birdsün yüklü olduğu hafıza yüklemeye çalıştım)

angry birds seasons'da da 2012 bölümünde year of the dragon, wreck the halls, ham'o'ween bölümleri var ordada 1 tane eksik bölüm var ama hangisi olduğunu bilmiyorum, indirdim ama adları çok karışık olduğundan çözemedim, hangisinin eksik olduğunu ve hangisini yüklemem gerektiğini biliyomusun acaba?
yardımcı olursan çok sevinirim, iyi günler.

temel paket hatası eksik bölüm olduğundan yapar, güncelleyemediği içindir :oke:

şöyle yapalım. paketleri sonuçta indirdin. indirdiğin paketleri SIRASIYLA kur, sıkıntı kalmaz. biraz zamanını alır ama sağlam olur ve savelerin gitmez. sırası konuda var zaten :oke:

yalnız " Angry Birds v1.2.1 All Levels UnLocked " bunu kurma, zaten kurmanada izin vermeyecek :D

sonucu bekliyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur

yuruyedur

yuruyedur

Üye
temel paket hatası eksik bölüm olduğundan yapar, güncelleyemediği içindir :oke:

şöyle yapalım. paketleri sonuçta indirdin. indirdiğin paketleri SIRASIYLA kur, sıkıntı kalmaz. biraz zamanını alır ama sağlam olur ve savelerin gitmez. sırası konuda var zaten :oke:

yalnız " Angry Birds v1.2.1 All Levels UnLocked " bunu kurma, zaten kurmanada izin vermeyecek :D

sonucu bekliyorum :oke:

Angry Birds v1.4.3 The Big Setup_signed
bunu yüklerken güncelleştirme hatası dedi, yüklemedi, telde hackli ama neden olmadı bilmiyorum, bu olmayınca bende diğerlerini yüklemedim

Angry Birds v1.2.1 PoachedEggs, MightyHoax_signed
Angry Birds v1.4.2 Danger Above_signed_UpdatePack
bunları yükleyebildim.

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

Angry Birds v1.4.3 The Big Setup_signed
bunu yüklerken güncelleştirme hatası dedi, yüklemedi, telde hackli ama neden olmadı bilmiyorum, bu olmayınca bende diğerlerini yüklemedim

Angry Birds v1.2.1 PoachedEggs, MightyHoax_signed
Angry Birds v1.4.2 Danger Above_signed_UpdatePack
bunları yükleyebildim.

kurduğun hafıza yanlış olabilir. bu hatayı ya alt paketler eksik olduğunda ya bir üst paket kurulu olduğunda yada yanlış hafızaya kurmaya çalıştığında verir. böyle uğraşırız, sen gel hepsini baştan kur

• Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye
kurduğun hafıza yanlış olabilir. bu hatayı ya alt paketler eksik olduğunda ya bir üst paket kurulu olduğunda yada yanlış hafızaya kurmaya çalıştığında verir. böyle uğraşırız, sen gel hepsini baştan kur
saveler gidecekmi diyosun yani:(
edit: rio ve seasonsu kendim yükledim ama normal angry birds teli belleye geçirdiğimde yüklüydü telefona, ayarlardan baktım tel hafızasında gözüküyo, dosyaları yüklerkende 2-3 kere denedim hiç birinde nereye yükleneceğini sormadı, direk yükledi, bundan olabilirmiki acaba

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

saveler gidecekmi diyosun yani:(
edit: rio ve seasonsu kendim yükledim ama normal angry birds teli belleye geçirdiğimde yüklüydü telefona, ayarlardan baktım tel hafızasında gözüküyo, dosyaları yüklerkende 2-3 kere denedim hiç birinde nereye yükleneceğini sormadı, direk yükledi, bundan olabilirmiki acaba

save dosyaların gitmez, yani büyük ihtimal :D buradan araştır, save klasörünün yerini vermiştir arkadaşlar. onu yedeklersin her ihtimale karşı. oyunu komple kurduktan sonra oyunu çalıştırıp bir level geçtikten sonra tekrar atasın :oke:

ayrıca bunların hepsini kurarsan bütün bölümler açılacak diye hatırlıyorum
:ehe

kuracağı yeri sormazsa bil ki C ye kurar. yüklemelerde nereye kurulduğu yazar zaten, onun için diyorum aynı hafızaya kurmazsan hata verir :oke:

Ankara nın neresindesin? olmadı bi yerde buluşup ben yapayım :D

• Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye

save dosyaların gitmez, yani büyük ihtimal :D buradan araştır, save klasörünün yerini vermiştir arkadaşlar. onu yedeklersin her ihtimale karşı. oyunu komple kurduktan sonra oyunu çalıştırıp bir level geçtikten sonra tekrar atasın :oke:

ayrıca bunların hepsini kurarsan bütün bölümler açılacak diye hatırlıyorum
:ehe

kuracağı yeri sormazsa bil ki C ye kurar. yüklemelerde nereye kurulduğu yazar zaten, onun için diyorum aynı hafızaya kurmazsan hata verir :oke:

Ankara nın neresindesin? olmadı bi yerde buluşup ben yapayım :D
baya uğraştım save dosyalarının nerde olduğunu bulamadım, konu açtım bakalım bilen çıkarsa yapcam, yinede yardımın için çok teşekkürler, ankara/keçiören bu arada:D

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

baya uğraştım save dosyalarının nerde olduğunu bulamadım, konu açtım bakalım bilen çıkarsa yapcam, yinede yardımın için çok teşekkürler, ankara/keçiören bu arada:D

nette aratsaydın keşke, ben buldum :oke:

angry birds (20030E51)
angry birds sesseon (20030E52)
angry birds rio (2003B21F)

bende keçiören adese nin oradayım :aha:

• Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye
nette aratsaydın keşke, ben buldum :oke:

angry birds (20030E51)
angry birds sesseon (20030E52)

bende keçiören adese nin oradayım :aha:

3 klasörüde x-plore ile tüm hafızalarda tarattım hiç bişe çıkmadı :( bu arada bende adesinin ordayım:D bi arka sokağında, şefkat taksinin orda:)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

3 klasörüde x-plore ile tüm hafızalarda tarattım hiç bişe çıkmadı :( bu arada bende adesinin ordayım:D bi arka sokağında, şefkat taksinin orda:)

C, E, F de (senin telefonda kaç hafıza var bilmem) Private klasörünün altında kesin vardır :oke:

bende şefkat caminin oradayım

• Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye
C, E, F de (senin telefonda kaç hafıza var bilmem) Private klasörünün altında kesin vardır :oke:

bende şefkat caminin oradayım

e'de angry birds sesseon (20030E52)

bunları bulabildim, ikisindede data_s60 klasörü ve highscores.lua, settings.lua ve backup_registration.xml dosyaları var, benim rioda zaten sıkıntı yok, seasons için
20030E52 klasörünü tamamen kopyalayıp, oyunu kaldırıp burdaki dosyalardan tekrar kursam, ve kopyaladığım dosyaları tekrar aynı yere atsam savelerde sıkıntı olurmu?

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

e'de angry birds sesseon (20030E52)

bunları bulabildim, ikisindede data_s60 klasörü ve highscores.lua, settings.lua ve backup_registration.xml dosyaları var, benim rioda zaten sıkıntı yok, seasons için
20030E52 klasörünü tamamen kopyalayıp, oyunu kaldırıp burdaki dosyalardan tekrar kursam, ve kopyaladığım dosyaları tekrar aynı yere atsam savelerde sıkıntı olurmu?

olur ama saveleri atmadan bir oyun oyna öyle at. hatırladığım kadarıyla oynadıktan sonra orada dosya oluşturuyor :oke:

• Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye
  • Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
yuruyedur

yuruyedur

Üye
:hmmm hatalı indirmiş olabilirsin, linkten indirip dene :oke:

onuda halletim, telde ne yüklemeye çalışsam dosya bozuk dedi, kapatıp açtım, yükledi:) tekrar çok teşekkür ederim:)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

whitelife27

Üye
Eline emeğine sağlik

kemiksesi

kemiksesi

Üye
eğer yüklen hata verirse o hata veren dosyayı google da arat sağlamı bul yükle sonra sıralamaya göre kaldığı yerden devam SAKIN GÜVENLIK SERTIFIKALARINI SILMEYIN

Üst Alt