[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

erhanred

Üye
symbian yok her halde çıkartmaz

tufless

tufless

Üye
Angry Birds Season da neden internet bağlantısı gerekiyo. Mobil veriyi kapatınca oyunu oynuyamıyorum neden

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Season da neden internet bağlantısı gerekiyo. Mobil veriyi kapatınca oyunu oynuyamıyorum neden

ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. buradan mı yüklediniz acaba? 7-8 kere season u kurmuşumdur lakin öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım :hmmm

tufless

tufless

Üye
Evet burdan indirip kurdum. Bir kaç bölüm ilerledim durmadan internet kullanımıyla ilgili mesaj gelmeye başladı. Dedim hava durumu falan galiba. Kapadım mobil veriyi fakat bu kez oyunda eror verdi. İnternet bğlantısı falan diyo ingilizce şekilde anlamadım gitti

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Evet burdan indirip kurdum. Bir kaç bölüm ilerledim durmadan internet kullanımıyla ilgili mesaj gelmeye başladı. Dedim hava durumu falan galiba. Kapadım mobil veriyi fakat bu kez oyunda eror verdi. İnternet bğlantısı falan diyo ingilizce şekilde anlamadım gitti

bi kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. yorumuzu bekliyorum :oke:

muhammed1996

Üye
:tşk:

pieceofmoon

pieceofmoon

Üye
ilk angry birds te ikinci paarçayı kuramıyorum, güvenilmez dosya diyor?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
ilk angry birds te ikinci paarçayı kuramıyorum, güvenilmez dosya diyor?

Merhaba. Eğer kasdettiğiniz " Angry Birds v1.2.1 All Levels UnLocked " paketi ise o kurulumu yapmanıza gerek yok. önemli bir paket değil, bütün levelleri açmak için. zaten diğer paketlerin hepsini sırasyla kurarsanız bütün leveller açılmış olacaktır :oke:

mstery60

mstery60

Üye
angry birds star wars ne zaman nokia için gelecek

ibrahimscare

Üye
nokia 500 de çalışırmı hocam bunlar acaba?

yuruyedur

yuruyedur

Üye
benim bi sorum olcaktı, ilk sayfalarda bir yerde şöyle yazılmış

Angry Birds de 7 bölüm,
Angry Birds Rio da 6 Bölüm,
Angry Birds Season 2011 7 Bölüm
Angry Birds Season 2012 4 Bölüm

hepsi tamamda benim normal angry birds'de 6 bölüm, seasons 2012 de 3 bölüm var, sadece eksik olanları şuan teldeki oyuna yüklemem mümkünmü ?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
benim bi sorum olcaktı, ilk sayfalarda bir yerde şöyle yazılmış

Angry Birds de 7 bölüm,
Angry Birds Rio da 6 Bölüm,
Angry Birds Season 2011 7 Bölüm
Angry Birds Season 2012 4 Bölüm

hepsi tamamda benim normal angry birds'de 6 bölüm, seasons 2012 de 3 bölüm var, sadece eksik olanları şuan teldeki oyuna yüklemem mümkünmü ?

tabi ki. dosyayı indir, içinden sende kurulu olmayan bölümleri SIRASIYLA yükle. hatta hepsini de yükleyebilirsin, savelerin gitmez :oke:

• Beğen
Tepkiler: yuruyedur
yuruyedur

yuruyedur

Üye
tabi ki. dosyayı indir, içinden sende kurulu olmayan bölümleri SIRASIYLA yükle. hatta hepsini de yükleyebilirsin, savelerin gitmez :oke:

normal angry birds'de sadece birthday party yok onu indirdim yükleme çalıştım ama "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyin" diye hata verdi. ( normal angry birdsün yüklü olduğu hafıza yüklemeye çalıştım)

angry birds seasons'da da 2012 bölümünde year of the dragon, wreck the halls, ham'o'ween bölümleri var ordada 1 tane eksik bölüm var ama hangisi olduğunu bilmiyorum, indirdim ama adları çok karışık olduğundan çözemedim, hangisinin eksik olduğunu ve hangisini yüklemem gerektiğini biliyomusun acaba?
yardımcı olursan çok sevinirim, iyi günler.

Üst Alt