5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Yada nasil yapildigini anlatsan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bunuda eklesen olmazmi menu geri sec. Tuslarini yesil kirmizi tus ile degistirme

TR için hex değerleri

Hexle herhangi bir r** dosyasını açın;Sol Buton "Çıkış", Sağ Buton "Seçenekler" için,B8 0B 07 07 4F 70 74 69 6F 6E 73 00 FF FF FF FF 00 C1 0B 04 04 45 78 69 74 09 değiştirin,C1 0B 04 04 45 78 69 74 09 00 FF FF FF FF 00 B8 0B 07 07 4F 70 74 69 6F 6E 73bununlave;Sol Buton "Geri", Sağ Buton "Seçenekler" için,B8 0B 07 07 4F 70 74 69 6F 6E 73 09 00 FF FF FF FF 00 C1 0B 04 04 42 61 63 6Bdeğiştirin,B9 0B 04 04 42 61 63 6B 09 00 FF FF FF FF 00 B8 0B 07 07 4F 70 74 69 6F 6E 73bununla.Bitti.Rofs'a atıp flashlayın.
hexden anlamıyorum anlayan birine danış kardeşim

CYBERstix

CYBERstix

Üye
hakan internette dolaşım yapamıyorum. Mesela google 'a ntspor yazıp aratıyorum.sonuçlar çıkıyor.ardından ntvsporun linkine tıklıyorum.sayfaya yönlendirilirken sayfa biraz görünüp sonra sayfa beni atıyor.Boş tel hafızası 64,2 mb. gizlilik verilerini silip girmeye çalışıyorum aynı şekilde atıyo internetten. Bir kaç kişi daha sıkıntılıydı galiba. Bu cfw de internete giremeyecek miyiz?:hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan internette dolaşım yapamıyorum. Mesela google 'a ntspor yazıp aratıyorum.sonuçlar çıkıyor.ardından ntvsporun linkine tıklıyorum.sayfaya yönlendirilirken sayfa biraz görünüp sonra sayfa beni atıyor.Boş tel hafızası 64,2 mb. gizlilik verilerini silip girmeye çalışıyorum aynı şekilde atıyo internetten. Bir kaç kişi daha sıkıntılıydı galiba. Bu cfw de internete giremeyecek miyiz?:hmmm

operayı kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardes fp5 icin tarih varmi

Lancerr

Lancerr

Üye
kullanıma sunsaydın tutulurdu bakarsın güzel bi çalışma olurdu düşünsene kardeşim s60v5 de windows phone işletim sistemi var (yalancıktan hehehehe ) :) :aha:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ama guzel gidiyordun ya

daha katıcak bişey yok malesef o yüzden daha düşünmüyorum. Lakin büyük bişe olur çok önemli bir mod çıkar o zaman gelir ama onun dışında daha güncelleme gelmez

- - - Eklendi - - -

kullanıma sunsaydın tutulurdu bakarsın güzel bi çalışma olurdu düşünsene kardeşim s60v5 de windows phone işletim sistemi var (yalancıktan hehehehe ) :) :aha:

:) bakarız belki yaparım...

• Beğen
Tepkiler: Lancerr
Lancerr

Lancerr

Üye
vaay helal sana bi de senden onu görelim eline koluna sağlık :) :alkis

prorespect

prorespect

Üye
yaptım ama birşey sorcam.resimleri sadece images,müzikleride sadece music klasöründen görmesini nasıl ayarlayabilirim?

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
flaş atarken lokal modda kaldı bende batarya çıkardım tekrar flaşa bastım sonra tekrar batarya çıkardım taktım açtım belle yüklenmiş... Bir sorun olmamıştir değil mi

adar0666

Üye
yüklemeyi düsünüyorum ama bi kaçç sorum var yardımcı olursanız sevinirim sarjı cok harcıyor diyolar dogrumu bide kamara görüntü kalitesinde düşme oluyormu acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
flaş atarken lokal modda kaldı bende batarya çıkardım tekrar flaşa bastım sonra tekrar batarya çıkardım taktım açtım belle yüklenmiş... Bir sorun olmamıştir değil mi

hayır olmadı normal yüklendi. Kendi kendine açılmaması pc ile alakalı. Güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

yüklemeyi düsünüyorum ama bi kaçç sorum var yardımcı olursanız sevinirim sarjı cok harcıyor diyolar dogrumu bide kamara görüntü kalitesinde düşme oluyormu acaba

evet şarjı orjinalindeki gibi değil ama orjinal yazılım gibi hantal değil :) kamera gayet normaldir...

adar0666

Üye
şuan bilgisayarıma jaf ı kuruyorum tek tek devm ederk yüklemyi yapcam başka bi konu acan bi arkadas bellenin kurban bayramı tatilinde güncellemesini,n olacagını söylemeiş budda güncel değilmi yada belleyi yükledikten sonra telefondan kendimiz güncelleme yapabilirmiyiz.HERSEYİ HARFİYEN YAPTIM AMA FLASH A BASIP TELEFONU TAKIP ACMA DÜĞMESİNE BASIP ÇEKTİGİMDE HİÇ Bİ İŞLEM OLMUYO YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

- - - Eklendi - - -

JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P-key nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.69.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 90009699
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
Detected P-KEY: 90009699
Init usb communication...
Can't detect flashing server!

arkadaşlar lütfen yardım edin herseyi yaptım ama olmadı yukardaki yazılardan baska bişey çıkmıyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
oluşturduğun klasörlerin adlarını doğru yazdığından emin ol. Yazılım dosyalarını görmüyor...

Üst Alt