foursquare ssl handshake failed hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen öyle.

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş neden umursamıyım denedim olmadı. wifiyi sildim aynı problem yine

pissed26

pissed26

Üye
arkadaş neden umursamıyım denedim olmadı. wifiyi sildim aynı problem yine
bağlantı hedefini tarayıcıdan kullandığın operatörün 3g sini seçmedin ama demi sana ne dedim bütün bağlantı önceliği 3g den bulunsun dedim sadece sil demedim

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
onuda yaptım yine olmuyo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynı işi yapan farklı uygulama yok mu peki ?

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
yok galiba neyse teşekkürler arkadaşlar belki bişeyler cıkar

tayfone

Üye
Dostum furkan'ın verdiği linkteki programı kurup programı açtıktan sonra güncelleme uyarısı vermesi lazım güncellemediğin için o hatayı alıyorsun sil tekrar yükle güncelleştir sorun ortadan kalkar

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yapamıyosun sertifika hatası veriyo

- - - Eklendi - - -

sertifika hatasının çözümü var yukarda ama ordada son olayı anlamadım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Neresini anlamadın ?

Hermioneaysegul

Üye
Aynı sorun bende de var ama bi çözüm yolu bulamadım. Bende bi silip yükleyeyim bari.

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
taşımna kısmını son kısım bişeyleri en son taşımaya çalıştım fakat daha sonra hiç bir uygulamaya girmemeye başladı 10 kez hard format attım bu foursqaure yüzünden. bana o taşıma kısımını tam anlamıyla anlatırmısın benimde cihazım 5800 xpresmusic ve daha sonra yüklediğim xpolore gibi uygulamaları kaldırmak istiyorum

pissed26

pissed26

Üye
taşımna kısmını son kısım bişeyleri en son taşımaya çalıştım fakat daha sonra hiç bir uygulamaya girmemeye başladı 10 kez hard format attım bu foursqaure yüzünden. bana o taşıma kısımını tam anlamıyla anlatırmısın benimde cihazım 5800 xpresmusic ve daha sonra yüklediğim xpolore gibi uygulamaları kaldırmak istiyorum

hacklerkenki taşıma kısmınımı anlamadın ?

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
evet

pissed26

pissed26

Üye
telefonunla uyumlu olan install.exe dosyasını pc ye tak telefonu hafıza kartına gönder ordan x-ploreyi aç gizli ve rom dosyaları gösteri işaretle ayarlardan, E de install.exe dosyası işaretle taşı de c/sys/bin klasörüne taşı bu kadar

msaimk

Üye
"Gravity" diye bir program var forumda ve ovi store da onu indirin beyler face twitter ve foursquare bir arada ;) ayrıca qt mobile e de gerek yok size bu ekstra dahili hafızada 15 mb boş alan sağlayacaktır. Kolay gelsin şimdiden arkadaşlar :)

riofk

Üye
Eyvallah hocam.

orxfod

Üye
5800 xpres music model telefonum var ve foursquare ye giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum. bana lütfen birisi yardımcı olsun ya
özelliklede belirtmek istiyorum bu işlerden hiç anlamayan birisiyim ricam yardım bıraz basite indirgenerek anlatılması

- - - Eklendi - - -

bana neden kimse yardımcı olmuyo

Şimdi programı kur. Sonra girişte join foursquare diyor oraya gir. Sonra orada kullanım şartları gizlilik falan filan yani anlama gibi bir şey var. Ona gir. Sonra çık oradan giriş yap tamamdir:) olmazsa programı telefon hafızasına kur

- - - Eklendi - - -

gravity paralı sociallyde çok kötü opera mini den face ve twitter en kolayi foursquarede çalışıyor girişte yeni hesap aça girip sözleşmeye girin. Sonra giriş yapin. Uygulama mağazada yok ama forumda var:) iphoneumüz oluncaya kadar idare edecek artık

Takipçi Satın Al

Üst Alt