N97 Foursquare proxy server hatası

Sponsorlu Bağlantılar

egenl

Üye
    Konu Sahibi
N97 Foursquare proxy server hatası
Selam arkadaşlar N97 telime Foursquare yükledim giriş yaparken proxy server connection timed out hatası veriyor wifi ve edge açık .şimdiden teşekkürler.

Şu an SSL handshake failed hatası veriyor :(

pissed26

pissed26

Üye
kardeşim oviden indirdiğin olmaz o belle için uygun o yüzden o hatayı alıyorsun başka bak bulamazsan bana haber ver eve gidince uygun versiyonu yüklerim siteye

alkrst

Üye
kardeşim oviden indirdiğin olmaz o belle için uygun o yüzden o hatayı alıyorsun başka bak bulamazsan bana haber ver eve gidince uygun versiyonu yüklerim siteye
Bu SSL handshake hatasını bende almaya başladım. Valla yardımcı olabilirsen sevinirim şahsım adına.

pissed26

pissed26

Üye
dediğim gibi markette olan s^3 için v5 lere uyum sağlamıyo sana direk v5 uyumlu veriyim ilk kurulumda program update ister onu güncelle ve kullanmaya başla

• Beğen
Tepkiler: alkrst

alkrst

Üye
Sertifika hatası lütfen servis sağlayıcınızla görüşün diye bir hata verdi güncellemeyi indirirken, yine olmadı.

tayfone

Üye
Bende C5-03 kullanıyorum aynı hatayı bende alıyorum yardım ederseniz sevinirim
pissed26 verdiğin linktekini indirdim kurdum güncellemeyi yüklerken sertifika hatası verdi

tayfone

Üye
Tamamdır hallettim pissed26 ve furkan emekli çok teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica: kardeşim.

pissed26

pissed26

Üye
verdiğim program çalışıyo bizzat ben kullanıyorum sertifika hatası almanız başka bi sorun onuda furkan üstad halletmiş sağolsun :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sen sağol kardeşim ben biraz geç gördüm gerekeni sen yapmışsın.

alkrst

Üye
Beyler çok teşekkürler ikinize de, sorun halloldu :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Rica Ederiz.

BayramPaSHa

Üye
Ya arkadaşlar Foursquare'yi yükledim ama Bnden güncelleme istedi ancak güncellemeyi iptal ettim . Hata çözümü programlarını kurdum hepsinin hallettm girdiğimde ise hata veriyor güncelleme yapmadığım için. Güncellemenin gelmesi için ne yapmam lazım. Kaldırırp tekrar yüklesem ayarları gider mi ?