Samsung S3 mü yoksa HTC One X mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
synergy11

synergy11

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 mü yoksa HTC One X mi ?
arkadaşlar android dünyasına yeni katılmayı düşünüyorum. sizce hangi telefonu almalıyım ? s3 mü one x mi ? artılarını eksilerinide yazarsanız sevinirim :) şimdiden teşekkürler :)

d3likanLI

Üye
markanın büyüklüğüne bakmak lazım önce

Samsung dünya elektronik devi tek bir pazarda değil

HTC ise sadece cep telefonu pazarında

Samsung eski telefonlarına 4,0 güncellemesini verdi HTC çoğu modeline yeterli teknik özelliği olmasına rağmen güncelleme vermedi

önerim 2 telefonu da eline al bak teknoloji marketlerde test edebilirsin hangisi eline oturuyorsa onu tercih et gerisi çok ta berbirinden farklı cihazlar değiller

polo128

Üye
birbirine yakın cihazlar ama önerim s3
Samsung güncelleme desteği var.
daha iki gün önce android 4.2 yayımlandı.
S3 çıktığı günden beri bilmem kaçıncı güncellemesi ama bizim hatice ayakta uyusun.
Daha sonra s3 le ilgili bir sorunun olursa htc ye göre daha çabuk halledersin gerek yazılımsal gerekte donanımsal. Htc de olmayan herşeyi s3 de bulacaksin.
mantikli düşün s3 al

guro123456

Üye
Htc onex satali 6 ay oldu ozaman kimse bilmiyordu ikinci eli 800 tl ye sattim suan ikinci eli 1200 den basliyor 1400 e kadar cikir suan s3 kullaniyorum yemisim s3 un yazilimini htc deki sense arayuzu on numara fotograf cekimi s3 ten iyi elinize aldinizmi ben kaliteliyim havasi veriyor tabi eksigi az da sayilmaz ama ben birdaha tercih etmem gerekirse onex derim

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
birbirine yakın cihazlar ama önerim s3
Samsung güncelleme desteği var.
daha iki gün önce android 4.2 yayımlandı.
S3 çıktığı günden beri bilmem kaçıncı güncellemesi ama bizim hatice ayakta uyusun.
Daha sonra s3 le ilgili bir sorunun olursa htc ye göre daha çabuk halledersin gerek yazılımsal gerekte donanımsal. Htc de olmayan herşeyi s3 de bulacaksin.
mantikli düşün s3 al

S3 4.2 mi aldı ?! :D 4.2 guncellemesi daha yayınlanmadı bile..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Tavsiyem iki telefonu da bir teknoloji mağazasında eline al ve incele.Zaten o anda göreceksin One X in ne kadar daha kaliteli olduğunu,Sense arayüzünün güzelliğini..Ayrıca One X 4.1 ile çok daha güzel bir hale bürünüyor.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Htc onex satali 6 ay oldu ozaman kimse bilmiyordu ikinci eli 800 tl ye sattim suan ikinci eli 1200 den basliyor 1400 e kadar cikir suan s3 kullaniyorum yemisim s3 un yazilimini htc deki sense arayuzu on numara fotograf cekimi s3 ten iyi elinize aldinizmi ben kaliteliyim havasi veriyor tabi eksigi az da sayilmaz ama ben birdaha tercih etmem gerekirse onex derim
Galaxy S3 kullanıyorum evet dediğin gibi fiyatı ilk başlarda çok düşüktü ikinci el fiyatı.
S3'ün yazılımı Htc ile yanyana bile gelemez sense gerçekten çok iyi.
Htc'nin Fotoğraf kalitesi çok az da olsa s3'den iyi.
Ama gelelim ki stabillik hız konusu,ses kalitesi,şarj süresi,süper amoled ekran,daha çok popülerlik,güncellemeleri daha önce alma(one x e göre),değiştirilebilir batarya,sensörleri ile s3'de ondan öne geçiyor.
Tabiki ikiside süper cihaz.İkiside pişman etmez.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İki Telefonda birbirinden iyi bence git ve ikisini de incele hangisi içine sinerse onu al.

synergy11

synergy11

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar s3 alıyorum o zaman :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdiden hayırlı olsun.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Galaxy S3 kullanıyorum evet dediğin gibi fiyatı ilk başlarda çok düşüktü ikinci el fiyatı.
S3'ün yazılımı Htc ile yanyana bile gelemez sense gerçekten çok iyi.
Htc'nin Fotoğraf kalitesi çok az da olsa s3'den iyi.
Ama gelelim ki stabillik hız konusu,ses kalitesi,şarj süresi,süper amoled ekran,daha çok popülerlik,güncellemeleri daha önce alma(one x e göre),değiştirilebilir batarya,sensörleri ile s3'de ondan öne geçiyor.
Tabiki ikiside süper cihaz.İkiside pişman etmez.

Öncelikle merhaba hocam :) tüm yorumları okudum bazı yanlışları düzeltmek isterim. Evet Sense Arayuzu ile Touchwiz arasında dağlar kadar fark var hem görsellik hem hız bakımından. Hız mı derseniz Sense 4+ incelemenizi isterim S3 kadar seri olduğunu anlamak için. İki telefonda var elimde ve ikiside Jelly . Bean almış şekilde karşılaştırıldığında One X çok daha iyi. Eğer
dediklerinize gelirsek ; Şarj Süresi konusunda haklısınız ancak One X e son guncellemeden sonra Güç Tasarruf modu geldi bu da şarj süresini olumlu yönde etkiledi. Diğer dedkileriniz tartışılır ancak Ses Kalitesini bir daha bakın derim saygılar :) Şimdiden hayırlı olsun. Unutmadan alıp satmayı düşünüyorsanız S3 alın derim ama sürekli ömrü bitene kadar kullanılacaksa One X derim fiyatlara bakarsanız anlaşılır...

- - - Eklendi - - -

Unutmadan ekranlar arasında da bence dağlar kadar fark var karşılaştırılmayacak derecede One X çok daha iyi al eline ikisinide bak sayın kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
ByPotter

ByPotter

Üye
S3 ün ek fonksiyonları yeter ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu mevzu hakkında gereken herşey söylendi vaktiyle... One X derim ben sağlamlık, yazılım optimizasyonu, arayüz...

boran9999

boran9999

Üye
HTC One X iyi bir cihaz yanlız Galaxy S3 daha yaygın tavsiyem S3 den yanadır hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun diyorum elektronik birzda şans işi

ByPotter

ByPotter

Üye
Iki cihazın özellikleri çok yakın... Yani iki cihazı da alsan pişman olacağını zannetmiyorum ama aralarında şöyle farklar var:
1) one x in müzik kabiliyeti tartışmasız daha üstün ama kutu içerisinde beats kulaklık verilmiyor. S3ün müzik kabiliyeti tatmin edecek kadar iyi.
2) kamera olarak incelersek s3 biraz parlak one x ise biraz karanlık çekiyor. Ama ikisinde birbirinden üstün yanları var. S3ün en iyi fotoğrafı secebilmesi gibi.
3) ekran olarak pixel dizilişi bakımından one x daha iyi ama s3 ün ekranı süper amoled. Bence bu çok önemli çünkü kontrast oranı çok iyi. Renkler çok canlı ve bunu ayarlayabiliyorsun. Mesela doğal, dinamik gibi göz zevklerine göre. One x in ekranı fotoğrafları daha iyi gösteriyor. Ama s3 te videolar bakımından üstün. Burası tamemen kişiden kişiye değişir.
4) Batarya olarak s3 çok üstün ama son guncellemelerle one x in de iyi olduğunu biliyorum ama bariz bir farkla üstün s3
5-)) işlemci olarak sıkıntı cekmezsin gerçekten çok yakın telefonlar. One x gpu olarak tegra 3 kullanıyor s3 ise mali 400ün üstünde oynayarak geliştirerek yaptı. Sıkıntı cekmezsin 2 telefonda da. Ama tegra 3ün tek çekirdeği kullandığını biliyorum nvidia yeterli diyor ama bence şimdilik.. internette uzman kişiler de incelerken şimdilik çok yeterli ama ilerisi için yetersiz kalacak diyorlar. S3 mali 400 dört cekirdek kullanıyor.
4) Ek fonksiyonlar : Benim için en önemli kısım. S3 bariz bir şekilde üstün. One x beats kullanıyor ve video izlerken görüntü olabiliyor. S3 ise pop up play yani video küçülterek telefonun her fonksiyonunu kullanabiliyorsun. Baktığın sürece ekranı sönmeyen bir ekran yani akıllı bekleme. Kisisel cep asistani s-voice .Ruh haline göre müzik calabilme ve bunun gibi bir sürü özellik. 4.1.2 yle birlikte galaxy note 2 deki bir çok şeyde gelecek multi window gibi...
6) arayuz de kişiden kişiye değişir bence neden diye sorarsan eğer. Bazı insanlar sadelikten hoşlanır. S3ün touch wizz nature çok sade ve çok kullanışlı. Ama sensenin de hakkı yenemez çok güzel gerçekten...
Yani kararı bunlara göre ver. Ikiside çok yakın. Ek fonksiyon kullanmam müzik dinlerim oyun oyanirim diyorsan one x al. Diğer herşey için s3 bence. Çünkü benim için batarya ekran canlılığı ve ek fonksiyon önemli. Bende ikisi arasında kalmıştım ve s3 aldım. One x de alsam pişman olmazdım... Karar senin. One x e karar verirsen one x+ almani öneririm... Şimdiden hayırlı olsun. Ben telefon fanligi yapmıyorum. Hatta bana htc daha sempatik gelmiştir hep. Ohh bitti :D

Kerim.

Kerim.

Üye
S3 daha cok hosuma gidiyo benim.s3 alirdim:D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben olsam One X alırdım. Yakın bir tanıdığımda S3 var, ben beğenmedim açıkcası. Güzel cihaz ama bana gelmez :)
Bu arada Pop-Up Play özelliğini programla One X'te ve diğer cihazlarda da kullanmanız mümkün.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ayni zamanda en iyi fotoğrafı seçme özelliği de One X te var :oke:

batumokar

Üye
note 2 :):)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Öncelikle merhaba hocam :) tüm yorumları okudum bazı yanlışları düzeltmek isterim. Evet Sense Arayuzu ile Touchwiz arasında dağlar kadar fark var hem görsellik hem hız bakımından. Hız mı derseniz Sense 4+ incelemenizi isterim S3 kadar seri olduğunu anlamak için. İki telefonda var elimde ve ikiside Jelly . Bean almış şekilde karşılaştırıldığında One X çok daha iyi. Eğer
dediklerinize gelirsek ; Şarj Süresi konusunda haklısınız ancak One X e son guncellemeden sonra Güç Tasarruf modu geldi bu da şarj süresini olumlu yönde etkiledi. Diğer dedkileriniz tartışılır ancak Ses Kalitesini bir daha bakın derim saygılar :) Şimdiden hayırlı olsun. Unutmadan alıp satmayı düşünüyorsanız S3 alın derim ama sürekli ömrü bitene kadar kullanılacaksa One X derim fiyatlara bakarsanız anlaşılır...

- - - Eklendi - - -

Unutmadan ekranlar arasında da bence dağlar kadar fark var karşılaştırılmayacak derecede One X çok daha iyi al eline ikisinide bak sayın kardeşim...

yanlışlarımı duzelttigin için teşekkürler, yanlış bilgi vermek istemem.iki cihazda güzel. ben paramı hazırladım hangisi denk gelirse onu alacam dedim ikinci el s3 buldum onu aldım. one x bulsam onu alırdım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt