refresh müzik çalar ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
refresh müzik çalar ile ilgili
bellenin 111.30.609 yazılımındaki müzik çalar dosyaları olan biri varmı ? varsa paylaşabilirmisiniz refrehse atıp flaşlıyacam şimdiden teşekkürler.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kimsede olacağını sanmıyorum en iyisi o sürümü navifirmden indirip içinden alın.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aynen

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynende ben tam isimlerini bilmiyorum işte bilsem alıcamda bilen biri varmı diye soruyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Google amca bilmiyomu

blackcemre

Üye
Arakadaşlar 111.040.1511 Adı yazılıma 11.30.609'daki müzik çaları port edebilir miyiz dosyaları bulsak bile?

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
ederizde dosyaları lazım bulsam hemen paylaşıcamda

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu sitede sanki portlamışlar galiba bi bakın http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=80032.0

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bu daily mobile çok üste çıktı biraz onu takip ediyim belki çözümmü de bulurum

blackcemre

Üye
ederizde dosyaları lazım bulsam hemen paylaşıcamda

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu sitede sanki portlamışlar galiba bi bakın
Port etmiş gibi geldi bana.

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
ingilizcesi iyi olan yokmu orada bir şeyler diyo ama

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardes yap bişi olursa söylersin yaparız bişiler :oke:

hadesperado

hadesperado

Üye
I have finish the porting of music player of belle 111.30.609 for the users that hate the new player of belle refresh
Into the rar i have insert also the equalizer mod and the metadata editing mod for english and italian users,if you want to use this player in other language u need to extract manually the files of resource/apps from firmware that contain the language that you need.

i try the player on nokia C7 and works if you try on other symbian phones please post the feedack

THE PLAYER WORK ONLY IN ROFS DON'T ASK FOR UDA OR SIS VERSION!

EDIT:New fixed version added tank you Razumey for the help
The new version don't have the bug of gallery that don't open

Arkadaşlar sanırım yukarıdaki metnin çevirisi lazım; gerekli yerleri kısaca tercüme etmeye çalışayım:

Yeni belle sürümündeki müzikçaları beğenmeyenler için 111.30'daki müzikçaları port etme işlemini bitirdim.
rar dosyasının içinde ayrıca ekolayzır mod ve ingiliz, italyan kullanıcılar için metadata düzenleme modu bulunuyor, eğer farklı dillerde kullanmak isterseniz; ihtiyaç duyduğunuz dili içeren sürümden resource/apps dosyalarını kendiniz çıkarmanız gerekiyor.
müzikçaları c7de denedim, çalışıyor, siz de farklı modellerde deneyip yazın.
Müzikçalar yalnızca ROFS içindir, UDA veya SİS versiyonunu istemeyin.

Not: galleri açılmama sorunu düzeltilmiş olan yeni versiyon eklendi.

Naçizane benim de sizlerden yardım talebim olacak.

N8 kullanıcısıyım ve kendi düzenlediğim müzikleri zil sesi olarak kullanmak için telefonunun E>Sounds>Digital klasörüne atıyorum, fakat hiç istemediğim halde müzikçalarda bu düzenlediğim mp3ler görünüyor, şarkı dinlerken arada bunların çıkması kötü.
Bu m p3 dosyalarının tercihler>zil seslerinde görünüp müzikçalarda görünmemesi için hangi klasöre atmam veya başka ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt