___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
beni başka kimse bilmiyor mu yaaa :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kimsem olmadığı nasılda belli beeee :)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
benn biliyorum tabletim kırıldığı gün iyi desteği oldu ve oda multitaskingi seviyor :D ama gönlü androidden yana :s

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
benn biliyorum tabletim kırıldığı gün iyi desteği oldu ve oda multitaskingi seviyor :D ama gönlü androidden yana :s

:sirit: hehe aynen multitaskingi seviyorum ama symbian'da oyun olmadığından ki oyun hastasıyım o yüzden Android hayranıyım :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
E7 kullanırken dikkatimi çeken, efendi bir E7 kullanıcısı kardeşim.

x-scarface

x-scarface

Üye
Tanımam ama yorumlara bakılırsa iyiliksever,anlayışlı..

MrExpert

MrExpert

Üye
İyi bir tavrın var mesajlarında saygılı olmaya çalışıyorsun mesajlarını takip ediyorum :)

The East

The East

Üye
Kore cumhur baskanidir kendisi :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
İyi bir tavrın var mesajlarında saygılı olmaya çalışıyorsun mesajlarını takip ediyorum :)

kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim :tebessüm: amacımız birbirimize yardımcı olmak tartışmaya meyil vermemek hepsi bu :tebessüm: + takibiniz için de ayrıca teşekkür ederim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Kore cumhur baskanidir kendisi :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ama Güney Kore :sirit: Güney Kore benim için bambaşka bi dünya diyebilirim + teşekkürler yorumun için :tebessüm:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Şimdi tam uyuyacakken bu konuyu gorupte yazmazsam olmaz :) bu üye şu forumda ki görüp görebileceğiniz ender insanlardan biri. Neden diye sorarsanız gördüğüm en saygılı insanlardan biri aramızda 6 ay gibi bi yaş farkı olmasına rağmen ailesinden böyle terbiye aldığı için bana abi diyen, güzel ve hoş sohbeti ile konuştukça konuşasım gelen, belki de hayatımızda bize yön veren yada daha doğrusu hayatımızdaki önemli olan bazı odak noktaların aynı olması, kişiliği ile burdaki herkese örnek olabilecek, belki de bu hayatta böyle bi kardeşim olsun diyebileceğim ender bir insandır kendisi. Buraya onun yazdığı gibi çok daha uzun bir yazı da yazabilirdim ancak bu kadarı kafi çünkü kendisini anlatmakla bitiremem. Kardeşim benim cizginden şaşma her zaman doğru olanı yap kendince inşallah birebir tanışmakta nasip olur seninle. Daima kalbimdesin kardeşim kendine çok dikkat et :sarıl:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi tam uyuyacakken bu konuyu gorupte yazmazsam olmaz :) bu üye şu forumda ki görüp görebileceğiniz ender insanlardan biri. Neden diye sorarsanız gördüğüm en saygılı insanlardan biri aramızda 6 ay gibi bi yaş farkı olmasına rağmen ailesinden böyle terbiye aldığı için bana abi diyen, güzel ve hoş sohbeti ile konuştukça konuşasım gelen, belki de hayatımızda bize yön veren yada daha doğrusu hayatımızdaki önemli olan bazı odak noktaların aynı olması, kişiliği ile burdaki herkese örnek olabilecek, belki de bu hayatta böyle bi kardeşim olsun diyebileceğim ender bir insandır kendisi. Buraya onun yazdığı gibi çok daha uzun bir yazı da yazabilirdim ancak bu kadarı kafi çünkü kendisini anlatmakla bitiremem. Kardeşim benim cizginden şaşma her zaman doğru olanı yap kendince inşallah birebir tanışmakta nasip olur seninle. Daima kalbimdesin kardeşim kendine çok dikkat et :sarıl:

:( :( Allah razı olsun abi değerli yorumun için, inan ki gözlerim doldu satırlarını okurken :( çok çok ama çok teşekkür ederim sağolasın varolasın abi :( yorumunu gördüğüme sevindim abi :tebessüm: inşallah birebir tanışacağımız günlerde gelecek, kıymetli yorumun için tekrar tekrar teşekkür ederim :tebessüm: sende kendine dikkat et abi :tebessüm:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pek muhabbetimiz olmadı ama cidden samimi bir kardeşimiz.:oke:

komando04

komando04

Üye
kaptan kardeşime çok teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçekten faydalı olmaya çalışan iyi yürekli bir kardeşimizdir

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kaptan kardeşime çok teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçekten faydalı olmaya çalışan iyi yürekli bir kardeşimizdir

Kıymetli yorumunuz için ben teşekkür ediyorum, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok iyi bir kardeşimdir anlatmaya gerek yok bende yeri ayrı.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
başka kimse bilmiyor mu beni :angry:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

Üst Alt