benn biliyorum tabletim kırıldığı gün iyi desteği oldu ve oda multitaskingi seviyorama gönlü androidden yana
![]()
hehe aynen multitaskingi seviyorum ama symbian'da oyun olmadığından ki oyun hastasıyım o yüzden Android hayranıyım 
E7 kullanırken dikkatimi çeken, efendi bir E7 kullanıcısı kardeşim.

Tanımam ama yorumlara bakılırsa iyiliksever,anlayışlı..

İyi bir tavrın var mesajlarında saygılı olmaya çalışıyorsun mesajlarını takip ediyorum![]()
amacımız birbirimize yardımcı olmak tartışmaya meyil vermemek hepsi bu
+ takibiniz için de ayrıca teşekkür ederim 
Kore cumhur baskanidir kendisi
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Güney Kore benim için bambaşka bi dünya diyebilirim + teşekkürler yorumun için 
bu üye şu forumda ki görüp görebileceğiniz ender insanlardan biri. Neden diye sorarsanız gördüğüm en saygılı insanlardan biri aramızda 6 ay gibi bi yaş farkı olmasına rağmen ailesinden böyle terbiye aldığı için bana abi diyen, güzel ve hoş sohbeti ile konuştukça konuşasım gelen, belki de hayatımızda bize yön veren yada daha doğrusu hayatımızdaki önemli olan bazı odak noktaların aynı olması, kişiliği ile burdaki herkese örnek olabilecek, belki de bu hayatta böyle bi kardeşim olsun diyebileceğim ender bir insandır kendisi. Buraya onun yazdığı gibi çok daha uzun bir yazı da yazabilirdim ancak bu kadarı kafi çünkü kendisini anlatmakla bitiremem. Kardeşim benim cizginden şaşma her zaman doğru olanı yap kendince inşallah birebir tanışmakta nasip olur seninle. Daima kalbimdesin kardeşim kendine çok dikkat et 
Şimdi tam uyuyacakken bu konuyu gorupte yazmazsam olmazbu üye şu forumda ki görüp görebileceğiniz ender insanlardan biri. Neden diye sorarsanız gördüğüm en saygılı insanlardan biri aramızda 6 ay gibi bi yaş farkı olmasına rağmen ailesinden böyle terbiye aldığı için bana abi diyen, güzel ve hoş sohbeti ile konuştukça konuşasım gelen, belki de hayatımızda bize yön veren yada daha doğrusu hayatımızdaki önemli olan bazı odak noktaların aynı olması, kişiliği ile burdaki herkese örnek olabilecek, belki de bu hayatta böyle bi kardeşim olsun diyebileceğim ender bir insandır kendisi. Buraya onun yazdığı gibi çok daha uzun bir yazı da yazabilirdim ancak bu kadarı kafi çünkü kendisini anlatmakla bitiremem. Kardeşim benim cizginden şaşma her zaman doğru olanı yap kendince inşallah birebir tanışmakta nasip olur seninle. Daima kalbimdesin kardeşim kendine çok dikkat et
![]()
Allah razı olsun abi değerli yorumun için, inan ki gözlerim doldu satırlarını okurken
çok çok ama çok teşekkür ederim sağolasın varolasın abi
yorumunu gördüğüme sevindim abi
inşallah birebir tanışacağımız günlerde gelecek, kıymetli yorumun için tekrar tekrar teşekkür ederim
sende kendine dikkat et abi 
Pek muhabbetimiz olmadı ama cidden samimi bir kardeşimiz.![]()

kaptan kardeşime çok teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçekten faydalı olmaya çalışan iyi yürekli bir kardeşimizdir

Çok iyi bir kardeşimdir anlatmaya gerek yok bende yeri ayrı.
seninde bende yerin ayrı ciğerim gardaşım