Arkadaşlar metematik ile ilgili lütfen yardim !! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Aynen oyle :evet: misal kup acilimi bilmiyorsa bazi polinom ve karmasik sayi sorularini hatta logaritma sorularini cozemez :)

Mat-1 bilgisi yoksa logaritma yapamaz. Fonksiyonlar polinom ve logaritmanın temeli. 8.sınıftaki trigonometri bilinmese 10. Sınıfta bişey yapılmaz ee haliyle karmaşık sayılarda yapılmaz matematik bi bütündür bi aşktır <3:ehe

Türe

Türe

Üye

Mat-1 bilgisi yoksa logaritma yapamaz. Fonksiyonlar polinom ve logaritmanın temeli. 8.sınıftaki trigonometri bilinmese 10. Sınıfta bişey yapılmaz ee haliyle karmaşık sayılarda yapılmaz matematik bi bütündür bi aşktır <3:ehe

Aynen matematik ve fizik aşktır :op:

Türe

Türe

Üye
La sanki muhendis olunca makine yaparken bitkinin fizyolojisini kullanacam :ah Bir de doktoru dusun :ehe

-beyefendi kariniz öldü ama dert etmeyin daglar denize dik :kop2:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
matematikle aramızda şiddetli geçimsizlik olduğundan mahkeme kararı ile boşandık :ehe :sirit:

yalnızca matematik kötü ise matematik kursuna git eğer yazılıları kurtarman çok önemliyse bir sonraki yazılıda çıkacak konulara dair ders alabilirsin hızlı eğitim yani :tebessüm:

yine 24 saat içinde fotoğraf ve ürün fiyatı eklemeniz gerekiyor yoksa konu silinecektir gibi birşey sandım mesajını :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hayat sıfırdan başlar sıfırdan gid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt