foursquare ssl handshake failed hatası

Sponsorlu Bağlantılar

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
foursquare ssl handshake failed hatası
5800 xpres music model telefonum var ve foursquare ye giriş yaptığımda bu hatayı alıyorum. bana lütfen birisi yardımcı olsun ya
özelliklede belirtmek istiyorum bu işlerden hiç anlamayan birisiyim ricam yardım bıraz basite indirgenerek anlatılması

- - - Eklendi - - -

bana neden kimse yardımcı olmuyo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş bu programı hiç kullanmadım hiçbir bilgim yok ama sil yükle yap veya bağlantı ayarlarına bak.

- - - Eklendi - - -

Telefonla uyumlu olmayabilir. Al bunu yükle.

- - - Eklendi - - -

Dosya türü Zip eğer zip açacak uygulaman da yoksa bunu indir ve zip'ten çıkar.

X plore : Tıkla ve İndir

cycnus

cycnus

Üye
Uzun süredir foursquare kullanıyorum birkaç gün öncesine kadar hiçbir sorun yokken şimdi SSL HANDSHAKE FAİLED hatası alıyoruz. Ki Ovi bildirimlere baktığımızda aynı sorunun yüzlerce nokia kullanıcısında olduğunu görüyoruz. Şu ana kadar telefona hard format atmak, uygulamayı kurup kaldırmak gibi yöntemleri denedim... İşte yaramadı...

Başka çözüm önerisi olan var mı ?

Not: Nokia suyunu çıkarmaya başladı artık...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş yukarıdaki dediklerimi yap bakalım.

cycnus

cycnus

Üye
Kardeş yukarıdaki dediklerimi yap bakalım.

Furkan hocam,

Sizin gönderdiğiniz foursquare_v1.0.6_s60v5 eski sürüm çalışıyor (bu sürümde sadece checkin yapabiliyoruz) fakat SSL hatası veren sürümde fotoğraf ekleme opsiyonu gibi özellikler mevcut.

Hatalı sürüm düzelene kadar sizin verdiğiniz ile devam etmek mantıklı sanıyorum...

Teşekkürler. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim yapacak birşey yok Sizin yüklemiş olduğunuz program Symbian S^3'lerle uyumlu olduğu için bu tür telefonlarda sorun çıkartıyor daha iyi gelene kadar bunla idare edin.

- - - Eklendi - - -

:rica:

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
bide c hafızası hemen doluyo c hazıfasının boyutunu buyütebilirmiyim

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
eror: connection error
dediğinizi yaptım bu seferde bu hatayı veriyo bağlantı hatası anladığım kadarıyla ne yapmam gerekiyo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bağlantı önceliğini değiştir.

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramıyor. zaten iki türlü bağlantımda aktif wirelles ve internet paketim var

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
WiFi varsa diğer bağlantıyı sil. Olmazsa aynı işlevi sağlayan farklı bir uygulama dene.

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
örilerin için teşekkür ederim ama konu hakkında pek bilgin yok onu yap şunu yap diyip farklı farklı şeylere yönlendiriyosun ve vakit kaybettiriyosun. konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş ben bu uygulamayı hiç kullanmadım ve pek bilgi sahibi değilim ama kimse yardım etmiyor dediğin için önerilerde bulundum ama sen bilirsin ayrıca zaten ilk başlarda verdiğim linkte gerekenler mevcuttu bundan sonra işlerini kendin yap.

pissed26

pissed26

Üye
​kardeşim 3g paketinde sıkıntı yoksa wifi bağlantını komple sil bütün bağlatıları direk 3g üzerinden gerçekleştir wifi ve 3g nin aynı anda hedeflerde olması bağlanırken çakışma yapıyo o yüzden error hatası alıyorsun benim tavsiyem wifi sil ve hiçbi yerden wifi ile bağlanma mb sorunun yoksa eğer

tazmanyy

Üye
    Konu Sahibi
konu hakkında bilgisi olan yazsın lütfen

pissed26

pissed26

Üye
konu hakkında bilgisi olan yazsın lütfen
10 aydır o programı kullanıyorum ben senin aldığın hataları bende aldım sana çözüm önerisinde bulundum ama önemsememişsin dertlerinle ne halin varsa gör

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
10 aydır o programı kullanıyorum ben senin aldığın hataları bende aldım sana çözüm önerisinde bulundum ama önemsememişsin dertlerinle ne halin varsa gör

Aynen kardeşim çözüm yolu beğenmiyor.

pissed26

pissed26

Üye

Aynen kardeşim çözüm yolu beğenmiyor.
bizzat ben karşılaşmasam sadece öneride bulunuyorum derim aynı şeylerle bende karşılaştım ve nerdeyse 1 senedir wifi ile bağlanmıyorum o programı yükleyince çakışma yapıyo bağlantıda ama beyfendi tenezül bile etmiyosa kendisi bilir kardeşim yesn kendini dursun (h)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sonra da diyor ki kimse cevap vermiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt