arkadaşLar bi bakarmısınız lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karaprens46

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşLar bi bakarmısınız lütfen !
öncelikle merhaba arkadaşlar elimde finlandiya malı tek hatlı nokia n8 var ve kamerası kötü çekiyor diğer bir kaç özelliğinide beğenmedim ben telefona orjinal yazılım yükletmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve telefona bi zararı olur mu ? yardımınız için şimdiden teşekkürler

Black-killing

Black-killing

Üye
N8 in kamerası kötü mü çekiyor ? Problem sendedir.Yada telefon bozuktur.N8 eski bi cihaz olmasına rağmen hala piyasanın en iyi kamerasına sahip.Senin mevzuna gelecek olursak OFW atman gerek.Forumda detaylı bi şekilde mevcut

Kayahan14

Kayahan14

Üye
N8 in kamerası kötü mü çekiyor ? Problem sendedir.Yada telefon bozuktur.N8 eski bi cihaz olmasına rağmen hala piyasanın en iyi kamerasına sahip.Senin mevzuna gelecek olursak OFW atman gerek.Forumda detaylı bi şekilde mevcut

çok doğru n8in kamerası 12 mpix nasıl kötü oluyor ki

Black-killing

Black-killing

Üye

çok doğru n8in kamerası 12 mpix nasıl kötü oluyor ki

Güzelde herşey megapixel değildir kardeşim.Lens kaliteside çok önemli.Misal şöyle örnek vereyim.Lg nin bi telefonu var 13 megapixel bide Nokia Lumia 920 nin 8 megapixel fakat Lumia LG den 10 kat iyi fotoğraf çekiyor.Inşallah dediğimi anlamışsındır.

Kayahan14

Kayahan14

Üye

Güzelde herşey megapixel değildir kardeşim.Lens kaliteside çok önemli.Misal şöyle örnek vereyim.Lg nin bi telefonu var 13 megapixel bide Nokia Lumia 920 nin 8 megapixel fakat Lumia LG den 10 kat iyi fotoğraf çekiyor.Inşallah dediğimi anlamışsındır.

herşey mpix deil biliyorum galaxy aceler 5mpix olmasına karşın çook kaliteli çekiyolar n8 in sadece 12mpixinden deilki normaldede çok kaliteli çekiyor bi bu arkadaş yakınmış kameradan başka kimse yok

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
N8 eski olmasına rağmen çok iyi bir kamerası var Senin yanlışın var kardeşim git ve diğer N8'leri incele kamerası çok iyi. Kameranda problem vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt