En sevdiğiniz oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
gameloftun en iyi oyununu bitirdim bana göre az önce acayip güzel sürükleyici oynadıkça merak uyandırıran 2009 yapımı oyun tavsiye ediyorum şiddetle polisiye bir oyun oynamayanlar varsa oynasınlar Cops L.A Police

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
gameloftun en iyi oyununu bitirdim bana göre az önce acayip güzel sürükleyici oynadıkça merak uyandırıran 2009 yapımı oyun tavsiye ediyorum şiddetle polisiye bir oyun oynamayanlar varsa oynasınlar Cops L.A Police

bu oyunun nokia s40v3 için türkçe olanını nerden bulabilirim.

adler03

Üye
Dcchocafe'nin Pirate ship Battles adlı oyunu da zevkli bir oyun.Tavsiye ederim.

naruto2002

Üye
pc içinse Naruto : Ultimate Ninja Generations 1 2

adler03

Üye
Gameloft'un Common Knowledge Quiz adlı bilgi yarışması oyunu güzel.Bir de Everyday English Trainer oyunu var.Onu da yeni indirebildim.İngilizce bilgimizi ölçen güzel bir oyun.GL bu tür oyunların da devamını çıkarmalı bence.

- - - Eklendi - - -

Gameloft'un Common Knowledge Quiz adlı bilgi yarışması oyunu güzel.Bir de Everyday English Trainer oyunu var.Onu da yeni indirebildim.İngilizce bilgimizi ölçen güzel bir oyun.GL bu tür oyunların da devamını çıkarmalı bence.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

bu oyunun nokia s40v3 için türkçe olanını nerden bulabilirim.

java oyunlar bölümüne bak belki vardır

- - - Eklendi - - -

yeni bir bomba oyun daha bitirdim High School Hook Ups Tavsiye ederim

adler03

Üye
Animal Planet Trivial Challange adında bir oyun oynuyorum.Hayvanlarla ilgili bilgimizi ölçen ve içinde hayvan resimleri de barındıran güzel bir oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt