*#7370# soft format sonrası inanılmaz !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
*#7370# soft format sonrası inanılmaz !!!
Arkadaşlar bir şey paylaşmak istedim.
Telefonun şarzı çok az gitmeye başlamıştı.Sabah şarzdan çıkardığımda hiç konuşmadığım halde öğlene doğru %60 seviyelerine geliyordu. Aşam 21:00-22:00 gibi de %10 lara düşüyordu.
Her akşam şarza koymak zorunda kalıyordum.
Telefonda açık uygulama olmamasına rağmen şarz çok az gidiyordu.
Tabi bir sürü program yükleyip kaldırmıştım zamanla.Sanırım onların etkileri vardı veya bilemediğim bir program arka planda çalışıyordu.
Sonra bu soft format olayını denedim.Şu an 2 gün olmasına rağme şarz %40 civarı, inanılmaz bir artış oldu.
Ayrıca nokianın web tarayıcısı da çok hızlandı.
Gerçekten çok şaşırdım.
Deneyen olursa mutlaka yedeklerini alsın.Rehber,mesajlar falan uçuyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Soft Format O Kadar Etklili Olmasada İdare Eder, Yüklediğin Uygulamalar Hep Açılmış Hiç Fark Etmemişsin.. Hard Format En Temiz Yolu..

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
HAM ZA

HAM ZA

Üye
symbian belle lerde güç tasarruf modu var onuda uygula çok işine yarar (asla akıl vermek falan değil amacım)

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
Soft Format O Kadar Etklili Olmasada İdare Eder, Yüklediğin Uygulamalar Hep Açılmış Hiç Fark Etmemişsin.. Hard Format En Temiz Yolu..

Menü tuşuna uzun süre bastığında arka planda açık uygulamaları gösteriyor.Ama ben kontrol ettiğimde açık uygulama gözükmüyordu.
Yüklü uygulamaların arka planda çalışıp çalışmadığını görmenin başka bir yolu var mı?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Menü tuşuna uzun süre bastığında arka planda açık uygulamaları gösteriyor.Ama ben kontrol ettiğimde açık uygulama gözükmüyordu.
Yüklü uygulamaların arka planda çalışıp çalışmadığını görmenin başka bir yolu var mı?

Ben Appstop Uygulamasını Kullanırım Her Zaman, Bazende Belle Extra Buttons Uygulamasında Bulunan Tüm Açık Uygulamaları Kapat Seçeneğini de..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
jBaktaskman kullan bence :) arkadaki açık uygulamaları gösteriyor :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Jbak taskman prosu super aninda kapatiyor

larten123

larten123

Üye
kill me programı en iyisi whatsappı bile kapatıyor

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi

İşte jBaktaskMan uygulamasından arka planda çalışan +kullandığım uygulamalar+ uygulamalarım için kısa yollar :) :sirit:

Programı arattırdım unsigned diyor.Bunun signed olanı var mı acaba?
Bana hack demeyin lütfen:)

aLLanToyiS

Üye
netqin securty var bende çalışan tüm(sistem uygulamaları hariç) uygulamaları gösteriyor.
Optimize seçeneği de var tek tuşla uygulamaları kapatmayı sağlıyor.
Daha bisürü özellik..

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
Yağmur gibi program tavsiyesi geliyor :) Hangisini kullanayım şaşırdım. Ama signed olanını bulmam lazım

alibyr1

Üye
    Konu Sahibi
malesef hack :D + signed'i varmı bilmiyorum bi bakayım :D

10-15 yaş daha genç olsaydım,hack,flash,cfw falan duman attırırdım ama şimdi uğraşmak çok zor geliyor :)

- - - Eklendi - - -

malesef hack :D + signed'i varmı bilmiyorum bi bakayım :D

- - - Eklendi - - -

Signed :D bi dene olmazsa bakarız çaresine :sirit:

Link: http://www.maxicep.com/symbian-3-si...3-s60v5-s-3-symbianos9-x-unsigned-439041.html

Setifika hatası veriyor :ah

___kaptan___

___kaptan___

Üye

10-15 yaş daha genç olsaydım,hack,flash,cfw falan duman attırırdım ama şimdi uğraşmak çok zor geliyor :)

yukarıda link verdim signed umarım olur :) / olmazsa bi kaç kısa işlemle hack yapabilirsiniz :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

- - - Eklendi - - -

Setifika hatası veriyor :ah

hmm demek ki o programda bumm olmuş :) bakalım bi kaç tane daha olcaktı :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Signed ? Emin Misin ?

karışmış hacı o kadar uğraşıyom ki anlatamam sorry :D

- - - Eklendi - - -

Link:

jbaktaskMan'ın kendi sitesi galiba bakınız :) umarım olur üste ki hata için özür dilerim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt