Note 2 için rapçilerin giydiği geniş cepli geniş paçalı pantolon alman gerek.

Bir de lumia kullanıcısı olan benden dinle. Doruk maşallah nokia'yı yerin dibine sokmuş ama aslında değil. Bak uygulama ile oyun çok farklı. Ben sana lumia artı ve eksilerini yazayım sen karar ver.
1-Stabillik önemli demişsin. Şuan piyasada ios kadar hızlı bir sistem varsa oda Windows phonedur. Şöyle ki bazen eşittirler bile. Bu senin ihtiyaçların arasında..
2-Uygulama yok olayına inanma. Uygulama var. Güncel olanlar marketplace de bulunuyor. Bu senin ihtiyaçların arasında...
3-İnternet performansına değinmek gerekirse, uçuyor diyelim. S3 ile aynı hızda bazen lumia geçiyor. Ancak Flash desteği değil html 5 desteği var. Yani sadece html 5 destekli sitelerden video izlersin. Bu appleda olan olay. Çünkü Iphonelarda aynı şey geçerli. Ancak marketten bir kereliğine Flash videos adlı uygulamayı indirirsen. -15 tl- internetteki Flash destekli sitelerden video izleyebilirsin lumiada.
4- Kamera demişsin. Lumia iyi bir kameraya sahip ancak kamera istemiyorsun. O konuda bir şey diyemem.
5-Dediğin gibi oyun ve uygulama farklı şeyler. Lumiada uygulama var ancak oyun yok. Fakat gameloftun ve eanın wpye son çıkan oyunları getireceği gibi bir gerçekte var..
flash player kurulu bir cihaz varken neden html5 lerde sürünelim ki bu var birde
note2 arkadastanda test ettim tabletle farkı yok denilesi gayet hosuma gittı ha unutmadan,NOKİA PİSMANLIKTIR umarim benı yanıltır

dostum oncelıkle super bir yorumdu tesekkur ederim, bir lumia kullanıcısından bunları duymak iyi oldu ama doruk arkadaşında dedigi gibi modellerine sadik kalmiyor adamlar bende c601 vardı 3.ayda usbye takınca telefondan elektrik falan gelmeye basladı enterasan seyler oldu ben ilk defa samsung alicam 3310 dahi kullanmış bir insanım ama bu sefer patladılar bence şımdı not2 alınca wp8'e 2013 de yepyeni uygulama oyunlar falan cıkarsa üzülmem cunku onların her malında bir sorun oluyor kasma olur donma olur bug olur oluyo yanı bunlar uzmanlara ogretmek gibi olmasın tabiki sadece ben guvenmiyorum bu aralar andro ios'u gecmis gibi gorunuyor uygulamaları cok saglam kamera sorun degıl prof.kamera kullanıyorum cunku. i5 de jb yapsak orjinallik falan kalmayacak bu sefer ben soğuyacam malımdanflash player kurulu bir cihaz varken neden html5 lerde sürünelim ki bu var birde
note2 arkadastanda test ettim tabletle farkı yok denilesi gayet hosuma gittı ha unutmadan,NOKİA PİSMANLIKTIR umarim benı yanıltır
- - - Eklendi - - -
marketplaceye ilk defa girdim de az once, yahu kafam cok karıstı. En iyisi bosvericem hepsini 3310a donucem o olucak![]()
Konuşmalarınızı olurken birşey biliyor bu adam derken altta Nokia pişmanlıktır yazısını görünce nasıl bildiğinizi anlamış oldum.
Görüşlerinizi dile getirirken sırf sevmiyorsunuz diye hakaret etmeyin biraz objektif olun.
Görüşlerinizi dile getirirken sırf sevmiyorsunuz diye hakaret etmeyin biraz objektif olun.

pardon ama marketplacete bir tane gereksiz uugulama yok hepsi özenle seçiliyor ve sayısı 150000 civarında.
Ya google play?600000 uygulama ve çöplük . Aynı uygulamayı 4-5 başlık altında paylaşınca elbet sayısı fazla olur.
Ve google da kabul etti markette virüslü programların olduğunu..
Oyun çok oynayacaksan iphone 5 al çünkü oyunlar ilk olarak appstore a gelir.ve androidde stabilite sorunu oluşabilir .512 mb ram ve çift çekirdekli 1.5 ghz işlemcili lumianin, 1.6 ghz 4 çekirdekli 2 gb ramli androidle stabilite olarak pek bi fark göremedim ben.herşey donanım değildir asıl mesele yazılımda biter.ve son olarak siz sevmiyor olabilirsiniz fakat telefonu siz değil konu sahibi arkadaş alıyor ona göre objektif olunmalı..
one x+ kalite ve müzik urbeats kulaklık hediyesi , note 2 ekran cazip geliyor cidden super ama herkesin elinde var 4s gibi o biraz aklımı çeliyor birde elimde kalma korkusu
, i5 apple hiç bir cihazı yuz ustu bırakmaz eksikleri her turlu kapatır ona guveniyorum ancak ekran ufak geliyor elime alınca anlıcam artık