eğer telefonun rootlu ise android-data oyunun içine at belki çalışır...arkadaslar bir türlü hilenin atıldıgı yeri bulamadım htc evo 3d var
yapma ya !,o zaman rootlu değilse malesef birşey yapmamız mümkün değilrootlu değil oraya attım ama çalışmadı
rootlu dan kasıt nedir bilmiyorum ama. telefonu yeni aldım (hiç bir ayarına dokunmadım) ve ilk oynadıgım oyunlardan biri oldu bu. Forumda anlatıldığı gibi attım ve direk çalıştırdı. Gerçekten süper bir oyun çok teşekkürler. Dilini ayarlayamadım sadece sıkıntı o, ayarlar falan bulamadım![]()
Yenilendi...apk dosyasını yenilermisin ölmüş
Yenilendi...Apk linki kırık
sen sağol kardeş,neyi yapadın da açamadım kardeş?Dostum oyun için çok sağol ama benim samsung gioda açmaması normal bir durum mu
yeni sürümü denedin mi ?Arkadaşlar en az 5 kere denedim. S3 te sürekli lisans hatası alıyorum. Varmıdır bir çözümü
yeni sürümü denedin mi ?
peki play marketten denedin mi ?Yeni sürüm hangisi. konuda ekli olan apk doyasını 15dk önce indirdim. Tekrar denedim ama gene olmadı.
premium olanı değil,normal apk olanı indir,normal olanı offline,premium olanı onlineBen hangi apk dosyasını indireceğiz anlamadım premium olanı indirdim yükledim siyah ekran hatası verip atıyor.