Zombiewood 3D Seçeneği ile Karşınızda v1.0.2+Para Hilesi+Offline (Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

nokiaparki

nokiaparki

Üye
arkadaslar bir türlü hilenin atıldıgı yeri bulamadım htc evo 3d var

nokiaparki

nokiaparki

Üye
rootlu değil oraya attım ama çalışmadı

istillalive

istillalive

Üye
rootlu dan kasıt nedir bilmiyorum ama. telefonu yeni aldım (hiç bir ayarına dokunmadım) ve ilk oynadıgım oyunlardan biri oldu bu. Forumda anlatıldığı gibi attım ve direk çalıştırdı. Gerçekten süper bir oyun çok teşekkürler. Dilini ayarlayamadım sadece sıkıntı o, ayarlar falan bulamadım :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
rootlu dan kasıt nedir bilmiyorum ama. telefonu yeni aldım (hiç bir ayarına dokunmadım) ve ilk oynadıgım oyunlardan biri oldu bu. Forumda anlatıldığı gibi attım ve direk çalıştırdı. Gerçekten süper bir oyun çok teşekkürler. Dilini ayarlayamadım sadece sıkıntı o, ayarlar falan bulamadım :)

arkadaş hileyi rootsuz yapılmıyor mu diye sordu.bende yok dedim,oyun ile ilgili bir durum değil...
bu arada rica ederim,
oyunun dilini değiştirmek çok kolay,
ilk önce oyunu açıp,oyuna başlıyorsun,ondan sonra telefonun orta tuşunu basıp telefonun ana menüsüne geliyorsun.ana menüden görev yöneticisi bulup açıkta olan zombiewood'u açıyorsun.zombiewood'un ayarları karşına geldi. Setting-language kısmından ingilizce bayrağını seçip oyun ingilizce oluyor...

1987Kalemi

Üye
:tşk:

CrazyGames12

Üye
Eline sağlık dostum,para hilesi de iyi olmuş

kozan7878

kozan7878

Üye
apk dosyasını yenilermisin ölmüş

expencive

Üye
Dostum oyun için çok sağol ama benim samsung gioda açmaması normal bir durum mu

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Apk linki kırık

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyasını yenilermisin ölmüş
Yenilendi...

- - - Eklendi - - -

Apk linki kırık
Yenilendi...

- - - Eklendi - - -

Dostum oyun için çok sağol ama benim samsung gioda açmaması normal bir durum mu
sen sağol kardeş,neyi yapadın da açamadım kardeş?

- - - Eklendi - - -

Konu içeriği güncellendi,
Yeni apk linkler eklendi,
İyi oyunlar...

selcukx

Üye
Arkadaşlar en az 5 kere denedim. S3 te sürekli lisans hatası alıyorum. Varmıdır bir çözümü

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

expencive

Üye
Ben hangi apk dosyasını indireceğiz anlamadım premium olanı indirdim yükledim siyah ekran hatası verip atıyor.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Ben hangi apk dosyasını indireceğiz anlamadım premium olanı indirdim yükledim siyah ekran hatası verip atıyor.
premium olanı değil,normal apk olanı indir,normal olanı offline,premium olanı online :oke:

Üst Alt