HTC, Tegra 4′lü ilk akıllıyı üretecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
HTC, Tegra 4′lü ilk akıllıyı üretecek
Akıllı cep telefonu pazarının en önemli üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkmayı başaran Tayvan merkezli HTC firması, Nvidia ile yakın ilişkilerini daha ön plana çıkartarak Tegra 4 işlemcili ilk akıllı cep telefonununduyurusunu gerçekleştirecek.
2012 yılından umduğunu bulamayarak 2013 yılı için kolları sıvayan firma, bu yeni akıllıcep telefonumodelinin milyonlarca adetlik satış rakamına ulaşacağını düşünüyor. 2013 yılının ilk yarısı içerisinde satışlarına başlanılacak olan akıllıcep telefonununMWC 2013’te tanıtılabileceği düşünülürken, Tegra 4işlemcisinin de 8 yada 4 çekirdekli olacak.

Mobilcihazınyazılım cephesinde Windows Phone 8’in mi yoksa Androidişletim sisteminin mi gücünü ardına alacağı büyük bir merak konusuyken,cihazın 2 GB kapasitesindeki RAM bellekle birlikte geleceği düşünülüyor.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
HTC androidde sevdiğim tek tasarımı güzel olan telefondur bence bu arada haber için :tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
piyano black kasa iyiymis:Dbakalim one x'teki gibi hatalar olacakmiymis:hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu ne ya herkes donanım çalışıyor yuh yani özelliklere bak ya

Haber için :tşk:

aleranol

aleranol

Üye
Ilgimi çekti bakalım ne özelliği olacak.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tegra 3 e yaptığı gibi yapmasın da..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Adam akıllı yapsında isterse 32 çekirdekli olsun :d: HTC'ye yakışır One x gibi karizma bişey yapacağı kesin ama bekleyelim bakalım :) + haber için :tşk:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bu htc de herbişeyin içinde arkadaş. android, wp8 - quallcomm, nvdia :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Yürü be HTC :) Hakkaten süper biseymis ya ama biraz daha extra özellikler ekleseler daha iyi olur.Sırf donanım değildir onemli olan.Devrim yaratacak,insanlari cezbedecek(gerçi bu hali de beni cezbediyor ama :D ) özellikler koyması lazım..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Biz kendi aramızda Hatice diyoruz :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
tegra 3 e yaptığı gibi yapmasın da..

Abi şu kadar diyeyim jb güncellemesi geldi cihazın kendi sağlığı için enerji tasarrufu modunda tutuyorum çok deli atıyor yoksa yani nfs most wanted boyut değiştirdi misal olarak yani grafikler bile uçtu bence doğru yazilimla tegra chip lerin üstüne tanımıyorum o kadar diyebilirim yani tam olarak özetlemek istiyorum durumu simdi nfs nin tegra 3 özel apk sı var onuda marketten indirebiliyorsun birde bazı özel sitelerden onu yükledim evet kasma yapıyordu ama ios versiyonuna bin basardi grafikler o kadar diyebilirim simdi jb güncellemesi geldi o kadar abartmislar ki kendi aracinin uzerinde yansıma oluyordu onu dahada detaylandirmislar ve renkler bile değişmiş yani gercekten doğru yazılımla süper bir chipset tegra serisi bu arada hakkaten ios versiyonu berbat nfs nin ki normal android versiyonuda öyledir tegra 3 forever diyorum

amcalu1

amcalu1

Üye
O zaman one x+ alınmaz

Black-killing

Black-killing

Üye
Vay be daha tegra 2 ile zor tanışmıştık 4 le yollarımızın kesişeceğini pek sanmıyorum.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
8 çekirdeğe bence gerek yok... tasarım güzelmiş :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ya arkadaş isterse 40 çekirdek olsun :) ama RAM'e önem versinler bence android'in sorunundan biri RAM bence :)

saruman_me

saruman_me

Üye
:tşk:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Abi şu kadar diyeyim jb güncellemesi geldi cihazın kendi sağlığı için enerji tasarrufu modunda tutuyorum çok deli atıyor yoksa yani nfs most wanted boyut değiştirdi misal olarak yani grafikler bile uçtu bence doğru yazilimla tegra chip lerin üstüne tanımıyorum o kadar diyebilirim yani tam olarak özetlemek istiyorum durumu simdi nfs nin tegra 3 özel apk sı var onuda marketten indirebiliyorsun birde bazı özel sitelerden onu yükledim evet kasma yapıyordu ama ios versiyonuna bin basardi grafikler o kadar diyebilirim simdi jb güncellemesi geldi o kadar abartmislar ki kendi aracinin uzerinde yansıma oluyordu onu dahada detaylandirmislar ve renkler bile değişmiş yani gercekten doğru yazılımla süper bir chipset tegra serisi bu arada hakkaten ios versiyonu berbat nfs nin ki normal android versiyonuda öyledir tegra 3 forever diyorum

kardeşim ben de zaten tegra yı çok beğeniyorum senle aynı noktaya değindim ben de yani one x i çok aceleye getirdi cihaz sorunlarla gündeme geldi hep ama bu sefer öyle olmayacak inşallah.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
hadi hayırlısı :)
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt