__xXx__
Üye
Allah Razı Olsun paşam senin nasıl gidiyor hayat![]()
okul ders spor annemin evlenme konusunda başımın etini sürekli yemesi bi de eğlenme arasında geçiyor

Allah Razı Olsun paşam senin nasıl gidiyor hayat![]()

hacı biz senle tanışmadık la adın ne memleket nere samsunda ne okuyon

Ben Ocağın 11 inde son finalime girer gelirim dönüşüm 25 Şubat falan olur![]()

hacı neyse de la demesen sevınırım
benım adım ezgi. tarıh okuyorum.
okul ders spor annemin evlenme konusunda başımın etini sürekli yemesi bi de eğlenme arasında geçiyor![]()
benimkilere yemeye bırakmadan askerden gelip evlenirim inşallah erken yaşta baba olmak onemli zaten okul sayesinde hazırlık sınıfı sayesinde lise 4 yıl sayesinde hayata yeterince geç başlayacağım için.
vay be sizin tatil iyi uzunmuş![]()

kurallar çercevesinde herşeyi herkesi söyleriz de işte biribirimizn özel hayatı hakkında hiç bir şey bilimiyoruz
burda fakir annesi babasi olmayan yetim hanede kalan teyzesinde kalan engelli olan arkadaşlar var
hakkında hiç birşey bilimedigin birisi ile nasıl konuşulacagını da bilemeyiz. normal bir cümle bir başkasına
küfür gibi gelebilir.
anlat bakalım kendini, seni de eskitelim![]()

tamam la demem sen nickini mi değiştin yine

O da güzelbenimkilere yemeye bırakmadan askerden gelip evlenirim inşallah erken yaşta baba olmak onemli zaten okul sayesinde hazırlık sınıfı sayesinde lise 4 yıl sayesinde hayata yeterince geç başlayacağım için.
Serkeş abim sadece özlemiş.

tabı anlatiim
ama ne anlatiim bilemıyorum
- - - Eklendi - - -
yoo değişmedim sadece imzamı değiştirdim![]()
kafam bozuk işte, nickim de serkeş, boşuna koymadık![]()

erken yaşta baba olmak iyi de kardeşim. ben 30 undan evvel evlenmeyi düşünmeyen bi insanım bizimki gel gidek isteyek okul bitince askerliği beklemeden hoop evlen diyo la arkadaş ben gençliğimi yaşamayayım mı
- - - Eklendi - - -
yeni öğrendim adaş
:
tabı anlatiim
ama ne anlatiim bilemıyorum
- - - Eklendi - - -
yoo değişmedim sadece imzamı değiştirdim![]()

Gençligini yaşamak iyi diyonda paşam şimdi yaşıyosun zgençliğinicligi etme eyleme git evlen amca olalım artık: