Öpüşmek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Abiler dağıtmayın konumuz öpüşmek : ? Arkadaşın soluğu kesiliyormuş bide :D

Türe

Türe

Üye

Kardeşim :aha: şaka şaka şaşırma yok sizi gördüm de yazdım zaten :ehe: Nasılsınız bakayım nasıl gidiyor hayat :)

Köpek gibi çaılışıyoruz abi :( fatih aştı günde 6 saat :D ben 3 filan :ehe sen de iyisindir inş. :tebessüm:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Köpek gibi çaılışıyoruz abi :( fatih aştı günde 6 saat :D ben 3 filan :ehe sen de iyisindir inş. :tebessüm:

İyiyim çok şükürde görüşmedik bayadır yav rahatsız etmekte istemiyorum ders çalışıyorsunuz diye

Türe

Türe

Üye

İyiyim çok şükürde görüşmedik bayadır yav rahatsız etmekte istemiyorum ders çalışıyorsunuz diye

Valla biz sık ama aralıklı sınav oluyoruz hep :( misal öbür haftaya 3 sınav var :zzz:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ben de 6'yı geçmeye başladım bu hafta. Mavi ekran falan görüyorum bazen :ehe

schwars

schwars

Üye
    Konu Sahibi
Beyler konu dağıldı çözün çıkmadı daha?
Be öpüşemiyom diyom.
Böle mat2 sınavına girer gbi sitres yapıyom kasıyom kendimi. :([/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Kız ne yapıyor bu durumda yani o da aynısını düşünüyor mudur ? Eğer bi çözümü varsa birlikte anlaşıp uygulayın bence :D

otostopçu

otostopçu

Üye
çöle git orda kas iyi exp geliyomuş :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
6 saat mııı? Uyarın fatihimi. O kadarıda fazla. Yarardan çok zararı olur. En fazla 4 olmalı. Her derse 1 saat ayırırsınız. Hedefiniz tıp değilse tabi. :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bence kızı bırakma bayılana kadar öpüşün en mantıklısı :D

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt