Telefon Tavsiyesi Akilli telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neobea

neobea

Üye
    Konu Sahibi
Akilli telefon tavsiyesi
arkadaslar 500 ile 600 TL arası bır telefon alacagım ama htc one v 700 e deger dersenız 100 tl daha cıkabılır aklımda kı telefonlar o cıvardakı samsung galaxy ler turkcelın maxiplus ı var bırde htc one v bunlardan veya o paraya su daha ıyı dıyebılecegınız bır telefon varmı forumdakı tum tavsıyelere baktım ama bulamadım onun ıcın acııyorum konuyu aynısı varsa sılıp oraya da tasıyabılırım saygılar

cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2.el alabilirim diyorsan Galaxy S II çok iyi olur.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung-HTC mi düşünüyorsun sadece? Yoksa Nokia'da düşünür müsün kardeş?

- - - Eklendi - - -

Samsung-HTC mi düşünüyorsun sadece? Yoksa Nokia'da düşünür müsün kardeş?

neobea

neobea

Üye
    Konu Sahibi
dogrusu anroid işletim sistemı olmasını ıstıyorum nokia hıc dusunmuyorum

neobea

neobea

Üye
    Konu Sahibi
pekı htc one v yı tavsıye edermısınız bu arada cok tesekkur ederım 2. el temiz bulabılırsem s2 mantıklı gozukuyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
pekı htc one v yı tavsıye edermısınız bu arada cok tesekkur ederım 2. el temiz bulabılırsem s2 mantıklı gozukuyor

HTC One V'nin alt kısmında bir kıvrım var hoş cihaz fiyatı uygunsa size güzel cihaz tavsiye ederim ama fiyatı olmaz ise, S2 güzel seçenek olacaktır :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
HTC One V de iyi bir telefon. Ama S II o fiyata en iyisi.

neobea

neobea

Üye
    Konu Sahibi
s2 lere baktım sımdı az cok ama one v den daha pahalı urunu karsılastırdıgımda one v de cok ıyı fakat one v nın bataryası sabıt tek handıkapı bu batarya sabıt olmasa uygun ve ustunde de 4,01 var android

___kaptan___

___kaptan___

Üye
LİNK:

HTC One V 715TL kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Yanılmıyorsam S2 JB alacak diye biliyorum bu doğru ise tereddütsüz S2 tavsiyemdir :)

neobea

neobea

Üye
    Konu Sahibi
s2 lerı buldum sahıbınden sıfır yurt dısından getırılmıs 700 e var onlar guvenılırmı ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
s2 lerı buldum sahıbınden sıfır yurt dısından getırılmıs 700 e var onlar guvenılırmı ?

*Yurtdışından gelmişse kayıt durumuna dikkat et :ünlem:
*Garantisine dikkat et :ünlem:
*Cihazın G modeli olup olmadığına dikkat et :ünlem:
*Temizliğine dikkat et :ünlem:
*Mümkün olduğunca elden alışveriş tercih et :ünlem:

:tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy İ9100 G modeli ise sakın alma kardeşim :) :oke:

neobea

neobea

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederım yardımlar ıcın baalım cevrede elden bır arastıralım s2 olmazsa sıfır one v alayım ama aklınıza su da var bak sunu al gelırse mesaj atarsanız cok sevınırım 2 ay daha beklıyeyım yenı yıklda belkı ındırım gelır yada yılbası ındırımlerı olur buyuk yerlerde bı kara cuma denılen sey olmasada burda da olur ınsallah

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kampanyalarda indirim olursa oradan al ama güvenilir olsun 2.el alacaksan tanıdığın olsun ve yine de yanında anlayan birisiyle git.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
cok tesekkur ederım yardımlar ıcın baalım cevrede elden bır arastıralım s2 olmazsa sıfır one v alayım ama aklınıza su da var bak sunu al gelırse mesaj atarsanız cok sevınırım 2 ay daha beklıyeyım yenı yıklda belkı ındırım gelır yada yılbası ındırımlerı olur buyuk yerlerde bı kara cuma denılen sey olmasada burda da olur ınsallah

yani Android cihaz düşünüyorsun Samsung-HTC öneririm, şöyle bi gözüme çarpan cihaz olursa elbette ki PM atar yahut buradan tavsiye de bulunurum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt