Nokia'dan Android açıklaması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxicepManyagı

Üye
:tşk:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokianın androide geçmesi doğa kurallarına aykırı. Zamanında battı , iflas etti diye bir ton haber yapıldı ama halen ayakta duruyor iyi mi ! 4ever Nokia/

Dipnot : Keşke Megooyu bırakmasa idi. Çok iyi bir işletim sistemi idi

besim.farhan

besim.farhan

Üye
android hava alır kale gibi windows phone'umuz var:)

Bihterziyagil

Üye
google şu devletle olan işlerini halletse google earthün street wievin babasını görürüzde

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Androide Geçermi Geçmezmi Bilmem Ama C7 Tarzı Birinci nesil telefonlar Symbian İşletim Sistemini artık Kullanmayack. Yine Duyduğum Bir Söylentiye Göre 2013'ün İlk Çeyreğinde Carla İşletim Sistemini Birinci Nesil telefonlarda Kullanılacak Yine Aynı Yılın Dördüncü Çeyreğinde İse Donna İşletim Sistemi ile Devam Edecek...

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Haber icin tesekkurler

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nokia :sarıl: ​Microsoft

Türk-X

Türk-X

Üye
:tşk:

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu Kişi Takmış Bir Oyun Sevdasına Gidiyor. Belli ki! Yabancı Basınlarla Aranız pek iyi değil. Microsoftun Üst Düzey Yöneticilerinden Yapılan Bir açıklamaya Göre Bazı Oyun Şirketleri Şirketleri Microsofta Teklif Götürmüş Durumdalar... Hatta Microsoft ve Nokia İşbirliği İlede Şu anda Sadece Pc ve Konsollarda Oynanan Bir Çok Oyun Wp İçin geliştirilip Kullanıcılara Sunulacak...

aleranol

aleranol

Üye
Valla google maps kullanıyorum not2 de ama bukadar hanytal olamaz. Tamam kasmıyor ama Anıtkabir yol bulmasi 1.5 dk sürdü. C7de kasiyordu maps ama 15 sn de en geç rota hazırdı. Tamam rotalar nerdeyse ayni ama çooook çoook gec buluyor rotayı gıcık ediyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia harita yazılımında çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt