Samsung S3 mini vs Sony xperia P mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Cihaz?

• Kullanılan toplam oy
    25
AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 mini vs Sony xperia P mi?
Sizce hangisi?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ikisinin de hafızası 16 gb ( s3 mininin 8 lik versiyonu da var ) s3 mini direk 4.1 jb ile gelecek... ekran konusunda xperia p daha iyi diye biliyorum... kamerada da xperia p nin megapixel daha fazla ama nasıl çekiyo bilemem... ayrıca xperia p de arttırılamayan hafıza var ve yanılmıyorsam batarya da çıkmıyor du... bu doğrultuda bana göre s3 mini daha iyi bir cihaz ama xperia p nin donanımını hatırlayamadım şimdi ondan donanım hakkında bişey söyleyemem

- - - Eklendi - - -

ayrıca ace2 sahibiymişsin bu telefonları niye istiyosun ki??

halilcan5594

halilcan5594

Üye
Daha yüksek çözünürlüklü ekran
daha yüksek çözünürlüklü kamera
Daha iyi çözünürlükte video
Daha yüksek pixel yoğunluğu
istiyorsan Xperia P

Kerim.

Kerim.

Üye
p'nin gpu'su neydi ya:allalla:

Placebo-

Placebo-

Üye
P ile s2 aynı donanıma sahip.
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.

Krofessional

xperia da sd kart 3g görüntülü gorusme yok

bigmod

Üye
xperia da sd kart 3g görüntülü gorusme yok

3g yok mu ahaha görüntülü görüşme yok ve 3g'de görüntülü görüşmeden başka şeylerde var 3g yi sadece görüntülü görüşme sanan insanlar var mı hala :off:?

• Beğen
Tepkiler: m_kan ve ege099
amcalu1

amcalu1

Üye
P nin adreno 220 değil miydi ?

ege099

ege099

Üye
Bana göre xperia p bir tık daha önde

Krofessional

3g yok mu ahaha görüntülü görüşme yok ve 3g'de görüntülü görüşmeden başka şeylerde var 3g yi sadece görüntülü görüşme sanan insanlar var mı hala :off:?

anlamadın galiba 3g görüntülü görüşme yok dedim açıklayım istersen 3g üzerinden görüntülü görüşme yok anlamında ne çıkıntısın **k

bigmod

Üye
anlamadın galiba 3g görüntülü görüşme yok dedim açıklayım istersen 3g üzerinden görüntülü görüşme yok anlamında ne çıkıntısın **k

Anlamlı cümleler kur o zaman bence bir çok kişi benim gibi anladı.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
ikisinin de hafızası 16 gb ( s3 mininin 8 lik versiyonu da var ) s3 mini direk 4.1 jb ile gelecek... ekran konusunda xperia p daha iyi diye biliyorum... kamerada da xperia p nin megapixel daha fazla ama nasıl çekiyo bilemem... ayrıca xperia p de arttırılamayan hafıza var ve yanılmıyorsam batarya da çıkmıyor du... bu doğrultuda bana göre s3 mini daha iyi bir cihaz ama xperia p nin donanımını hatırlayamadım şimdi ondan donanım hakkında bişey söyleyemem

- - - Eklendi - - -

ayrıca ace2 sahibiymişsin bu telefonları niye istiyosun ki??

abime verdim gardeş miniyi almayı düşünüyorum.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla bana göre pil konusunda mini daha iyi olduğu için dikkate almanı istiyorum p de 1300 mini de 1500 pil gücü var yani sony böyle güzel cihaz a böyle pil koyması ayıp etmiş çok çekersin çooook

m_kan

m_kan

Üye
hem buiki makina arasındaki rom desteği nedir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
P tasarım olarak daha şık, kamerası daha üstün S3 mininin artısı yok bence.

wldyslw

wldyslw

Üye
merhaba kardeş bende her ikisi arasında kaldım ve kısa bir araştırmadan sonra aralarındaki farkı fazlasıyla inceledim. öncelikle ben kesinlikle xperia P'yi tavsiye ederim. çünkü o kamera ve özellik olarak ekran olarak mini'den iyi. xperia P'de 8 mp otofocus özellikli bir kamera. nfc desteği ice cream sandvihc var ki jelly bean de şuabtta geliyor. batarya falan palavra her telefonu aldım hepsi bir günü zar zor çıkarıyr. ayrıca mini de flash player desteği yok p'de var. donanım ram falan hemen hemen aynılar. xperia ekranı dünyanın en parlak ekranlı telefonları arasında üst düzey. hafıza kartı falan deniliyor. sony 50 gb bulut bellek hediye ediyor onu da dert etme. benden bu kadar byee