Telefonunun modelin ne bilmiyorum. ama verecegim yontemle buyuk ihtimalle olacaktir
once telefonu kapatip , ses açma +home tusu + guc tusuna basili tutuyorsun ve telefonunun markasinin yazisi gelince birakiyorsun ve recovery mode aciliyor. burda ses acma ve kisma tusuyla asagi yukari yapabilirsin. sonra
Wipe data / factory reset kismina gelip guc tusuna basiyorsun (veya home tusuna). bu sekilde yapinca duzelir. fakat tum uygulamalarin silinir. ve kisisel bilgilerin de.
Ses kısma + home + power tuşlarına bastım bi uyarı verdi devam dedim şimdi sol üstte telefon modeli ortada androidin simgesi ve altında downloading yazıyor. Ne yapıcam şimdi?
ses acma tusu 

Ses kisma degilses acma tusu
sen download moda almissin. recovery degil![]()

Hahay pardon özür dilerim hemen dediğini yapıyorum![]()
Acabildin mi?
- - - Eklendi - - -
Telefonun modelini yazip recovery mod acma yazarsan bulabilirsin.

en iyi çözüm odinle kullandığın romu flaşla yada bi program vardı adını bilmiyorum moderatörlere danış o programla bu kilit açılıyodu
bu işlemi yaparken telefona bi zarar gelir mi ?doğru yapdığın sürece hiç bişey olmaz bide bi arkadaşımın başına gelmişti garantide yapıyo en güvenli ve tehlikesizi garantiyede yollayabilirsinEn iyisi öyle yapayım baribu işlemi yaparken telefona bi zarar gelir mi ?
doğru yapdığın sürece hiç bişey olmaz bide bi arkadaşımın başına gelmişti garantide yapıyo en güvenli ve tehlikesizi garantiyede yollayabilirsin

doğru yapdığın sürece hiç bişey olmaz bide bi arkadaşımın başına gelmişti garantide yapıyo en güvenli ve tehlikesizi garantiyede yollayabilirsin
telefonu pof hale getirme garantiye yolla ben telefon alırsam yapacagım tek şey root olur yani
bu işlerden korkarım samsung starıma bile firmware atarken (2 yıl once
) 5 kilo ter döktüm